Trendigt just nu

Stilar är tidlösa, trender är heta

Ta reda på vad som är trendigt inom inredning och trädgårdsdesign. Snygga möbler, färger, former och mer.

Trenden Fridfulla trädgårdar

Fördjupa dig i det perfekta designäventyret och skapa din drömträdgård, där varje växt och dekoration speglar ditt unika jag!

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Köp produkter för en fridfull trädgårdkeyboard_arrow_right

Trenden trädgårdsinredning

Uttryck dig genom trädgårdsdekorationer skräddarsydda efter dina behov och livsstil.

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Köp inredning till trädgårdenkeyboard_arrow_right

Naturinspirerad inredning

Utforska den balanserade blandningen av natur och design med "naturinspirerad inredning"

Köp naturinspirerade produkterkeyboard_arrow_right

Den moderna och färgglada inredningstrenden

Omfamna livfulla nyanser och lekfulla mönster med den moderna och färgglada inredningstrenden för en elegant interiör makeover!

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Shoppa moderna och färgglada inredningsprodukterkeyboard_arrow_right

Mer trender

Mer inspiration


 

Från vår butik till ditt hem - Var med i #sharemevidaxl-galleriet!

Låt dig inspireras av vidaXL!

Vill du skapa ditt drömhem? Förutom ett brett utbud av produkter att välja mellan behöver du också lite inspiration för hem och trädgård. För att guida dig genom de mest välkända inredningsstilarna och de vackraste  trenderna för tillfället har vi skapat detta inspirationsområde.

Att göra ditt hus till ett hem innebär att hylla din unika personlighet i varje detalj. Vi bjuder in dig att låta dig inspireras av oss och utforska den ultimata listan över inredningsstilar. Låt dig bli förälskad i den minimalistiska skönheten i den Scandinaviska och moderna stilen eller lägg till lite djärva inslag med den industriella stilen. Möt inredningsstilen Bongdgård den är oförglömlig med sina rustika accenter. Vad sägs om de vackra bohemiska och retro-stilarna? Kolla in dem!


#sharemevidaXL: våra produkter, din design

Sanningen är att vi hämtar inspiration från riktiga hem och människor som använder våra inredningslösningar och stylingtips i sitt hem. Så våra konsumenter är hjältarna som inspirerar oss. Vi uppskattar att de delar med sig av sin heminredning till oss. Vi ser det som en stor källa till inspiration för hem och trädgård.

Därför har vi skapat en plats där alla stilar och trender inom heminredning samlas och där våra kunder står i fokus. Låt dig inspireras av våra kunders skapelser genom att besöka vår sida #sharemevidaxl, som är helt och hållet tillägnad att hylla dig och dina kreativa mönster. Här hittar du ett stort utbud av våra produkter, stylade i riktiga hemmiljöer. Du kan se hur de kan passa in i din inredning och inspireras! Vill du synas där?Kontrollera villkoren här!


Anmäl dig till de inspirerande nyhetsbreven

Visste du att den bästa inredningsinspirationen för hemmet börjar med ett e-postmeddelande då och då? Låt och presentera: våra inspirerande nyhetsbrev! För att komma igång är det bara att registrera dig, så skickar vi dig våra otroligt användbara nyhetsbrev. Våra nyhetsbrev innehåller allt från inspiration för hem och trädgård till inredningsidéer och enorma samlingar av häftiga saker som varje hus borde äga.

Du blir den första som får reda på nya spännande trender och uppdateringar om populära designstilar. Använd nyhetsbreven som en inspirationskälla för dina projekt hemma! Prenumerera på våra inspirerande nyhetsbrev och gå med i vidaXL-communityt!