Trendigt just nu

Stilar är tidlösa, trender är heta

Ta reda på vad som är trendigt inom inredning och trädgårdsdesign. Snygga möbler, färger, former och mer.

Vitt och Ljust

Vita och ljusa möbler, inredningsidéer och fantastiska tips för att integrera denna trend i din inredning.

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Handla vita och ljusa produkterkeyboard_arrow_right

Sammet

Sammet är stilrent, varmt och riktigt snyggt. Upptäck allt om sammetstrenden och hur du tar in den i ditt hem.

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Handla sammetsprodukterkeyboard_arrow_right

Guldaccenter

Piffa upp din inredning med några guldaccenter. Guldaccenter hjälper dig att skapa en trendig och modern inredning.

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Handla produkter med gulddetaljerkeyboard_arrow_right

Mer trender

Möt de hetaste inredningstrenderna 2022

Inredningstrender hjälper dig att förstå mer om heminredning. En balanserad hemdesign följer en viss stil. Inredningstrender är väldigt mångsidiga, du kan använda accentdetaljer för att göra dem till dina egna. Upptäck våra tips och tricks, inredningsidéer med mera som matchar inredningstrenderna 2022!

Få inspiration från de senaste inredningstrenderna

Om du behöver lite vägledning, ta en titt på de fyra stora inredningstrenderna för hemdesign som du inte får missa. Skapa ett eklektiskt vardagsrum där du känner dig kreativ och inspirerad. Framhäv värmen och mysfaktorn i ditt sovrum med korg- och rottingtrenden.

Fina detaljer gör skillnad i heminredning. Ta en titt på trenden med guldaccenter, ett måste för din matplats. Sammetstrenden behöver ingen introduktion. Inredningstrenderna 2022 väntar på att inspirera dig ännu mer inom heminredning.

Du kan också använda de senaste designtrenderna för att göra om din trädgård, uteplats eller balkong. Vi diskuterar de senaste materialen, möbeldesignerna och dekorationerna som gör skillnad på din uteplats. Vill du skapa en trädgårdsbar men inte är säker på vad som är trendigt just nu? Här hittar du de bästa designerna för utemöbler och stylingtips. Rotting är verkligen populärt, men vilka är de bästa idéerna för att dekorera rotting? Låt oss inspirera dig att designa en vacker uteplats.

Inspiration för att skapa ditt drömhem

Vår inspirationshörna ger dig de perfekta riktlinjerna för din makeover. Upptäck de mest populära inredningsstilarna och hur du kan förvandla dem till trendiga inredningsidéer. Vi fokuserar på inredningsstilar och trender, möbler för varje rum, inredningsmaterial och färgtrender. Ta en titt och lita på att vidaXLs inspirationshörna hjälper dig med heminredning!