Trendigt just nu

Stilar är tidlösa, trender är heta

Ta reda på vad som är trendigt inom inredning och trädgårdsdesign. Snygga möbler, färger, former och mer.

Klassisk lyxtrend

Ge din heminredning en klassisk och tidlös känsla och look med trenden klassisk lyx. Upptäck denna vackra trend och hitta de perfekta möblerna och accenterna för att återskapa den hemma!

Handla möbler med klassisk lyxkeyboard_arrow_right

Kusthemstrenden

Designa ett vackert och avkopplande utrymme med den kustnära hemtrenden! Lär dig allt som finns att veta och hitta rätt inredningslösningar för ditt kusthem!  

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Handla kustmöbler keyboard_arrow_right

Trendigt med små balkonger

Liten balkong, oändliga stylingmöjligheter! Utforska otroliga idéer och möbleringslösningar för att inreda en vacker men praktisk stadsbalkong.

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Handla balkongmöblerkeyboard_arrow_right

Bekväma trädgårdsmöbler i rotting

Din trädgård kan vara en semesterort året runt! Låt dig inspireras av våra trädgårdsmöbler och tillbehör i rotting och dekorera ditt drömparadis!  

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Handla trädgårdsmöbler i rotting keyboard_arrow_right

Mer trender

   

Möt de hetaste inredningstrenderna 2022

Inredningstrender hjälper dig att förstå mer om heminredning. En balanserad hemdesign följer en viss stil. Inredningstrender är väldigt mångsidiga, du kan använda accentdetaljer för att göra dem till dina egna. Upptäck våra tips och tricks, inredningsidéer med mera som matchar inredningstrenderna 2022!

Få inspiration från de senaste inredningstrenderna

Om du behöver lite vägledning, ta en titt på de fyra stora inredningstrenderna för hemdesign som du inte får missa. Skapa ett eklektiskt vardagsrum där du känner dig kreativ och inspirerad. Framhäv värmen och mysfaktorn i ditt sovrum med korg- och rottingtrenden.

Fina detaljer gör skillnad i heminredning. Ta en titt på trenden med guldaccenter, ett måste för din matplats. Sammetstrenden behöver ingen introduktion. Inredningstrenderna 2022 väntar på att inspirera dig ännu mer inom heminredning.

Du kan också använda de senaste designtrenderna för att göra om din trädgård, uteplats eller balkong. Vi diskuterar de senaste materialen, möbeldesignerna och dekorationerna som gör skillnad på din uteplats. Vill du skapa en trädgårdsbar men inte är säker på vad som är trendigt just nu? Här hittar du de bästa designerna för utemöbler och stylingtips. Rotting är verkligen populärt, men vilka är de bästa idéerna för att dekorera rotting? Låt oss inspirera dig att designa en vacker uteplats.

Inspiration för att skapa ditt drömhem

Vår inspirationshörna ger dig de perfekta riktlinjerna för din makeover. Upptäck de mest populära inredningsstilarna och hur du kan förvandla dem till trendiga inredningsidéer. Vi fokuserar på inredningsstilar och trender, möbler för varje rum, inredningsmaterial och färgtrender. Ta en titt och lita på att vidaXLs inspirationshörna hjälper dig med heminredning!