24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (26937)
Bord  (2421)
Bänkar  (259)
Fotpallar  (198)
Hyllor  (947)
Möbelset  (2650)
Rullbord  (32)
Rumsavdelare  (2818)
Skåp & lagring  (1719)
Soffor  (977)
Stolar  (4936)
TV-bänkar  (680)
Utemöbler  (4941)

Möbler

Visar: 1-48 av 26937
  • ...

Köp möbler online

 

Ett hem är inte ett hem utan möbler. När du väljer dina möbler innebär det att du kan skapa ett hem som verkligen återspeglar dig själv. Oavsett om du vill ha en industriell, lantlig eller modern inredning har vidaXL de möbler som du letar efter. Utbudet är överraskande brett och för att hjälpa dig har vi valt ut några saker vi inte vill att du ska missa!

 

 

 

Möbler till vardagsrummet

 

Vardagsrummet är oftast mittpunkten i ditt hem. Det är en plats där du kan koppla av på soffan efter en lång dag och titta på lite TV. Det är också platsen där du umgås med vänner och familj med en fredagsdrink och en matbit. Det är platsen i ditt hem där du kan göra allt. Därför är det viktigt att tänka på vad du verkligen behöver i ditt vardagsrum, och vad som passar både dig och din inredningsstil.

 

Du kan såklart inte klara dig utan en bra soffa. Dina alternativ innefattar en 2 sits soffa, en 3 sits soffa, alternativt en 4 sits soffa om du har en stor familj. Bortsett från soffan är det också svårt att föreställa sig ett vardagsrum utan soffbord, matbord och stolar, ett trevligt skåp och kanske en TV-bänk. Du hittar allt detta med mera i olika stilar, på vidaXL.se

 

 

 

Möbler till matsalen

 

Vardagsrummet och matsalen  är ofta samma rum. Som namnet antyder är matsalen en plats där man äter, men är också en plats att samlas eller bara läsa tidningen. Eftersom livet är frenetiskt och omges av telefoner och TV-apparater, är tiden man spenderar runt vardagsbordet mer värdefullt än någonsin. Så se till att du väljer ett bra bord och bekväma stolar så att du kan äta i lugn och ro.

 

Matbordet är förmodligen den viktigaste möbeln i vardagsrummet. Bör du välja ett runt, litet eller stort bord? Allt detta är bra att tänka på när man väljer matbord. Bortsett från bord, hittar du också matstolar som matchar dina behov och även matbordet. Det är också viktigt att stolarna är sköna att sitta på. Andra saker du kan ställa in i vardagsrummet är snygga sidobord eller vitrinskåp där du kan förvara dina nödvändigheter.

 

 

 

Möbler för resten av ditt hem

 

Vi har gått igenom vad vi känner är viktiga delar av hemmet, men på vidaXL hittar du möbler för alla delar av hemmet. Du hittar allt du behöver för vardagsrummet, hemmakontoret, köket och studierummet, men du hittar också praktiska tillbehör och delar såsom bordsben. Tack vare vårt breda sortiment får du inga problem att hitta möbler som passar din inredning såväl som din budget. En av fördelarna med att handla på vidaXL är att det inte spelar någon roll hur stor beställning du gör, frakten är alltid gratis. Detta innebär att du inte behöver oroa dig över att hyra en lastbil eller släp, eftersom allt skickas direkt till din dörr.

Se mer