Kategorier av sovrum


Det är här alla dina drömmar blir sanna - i sovrummet! Kolla in vårt breda sortiment av sovrumsmöbler för din avkopplingsplats. Men vilka möbler passar vanligtvis i ett sovrum? I sovrummet finns mysiga sängar eleganta byråer och eleganta nattduksbord. Dessa sovrumsmöbler är viktiga för att skapa ett utrymme som är både trendigt och funktionellt. Letar du efter mer än idéer för sovrumsmöbler? Kolla in våra mjuka lakan, fluffiga kuddar, sköna överkast och nödvändiga saker för att organisera sovrummet.Sovrumskollektioner


Uppgradera ditt utrymme med sovrumsmöbler som gör att du kan sova med stil. Det är så enkelt med så många idéer för sovrumsmöbler att välja mellan. Från flytande sängbord till mysiga sovrumsmöbler, skapa den perfekta flykten med våra sovrumskollektioner. Få in ljus i ditt utrymme med sängbordslampor och lägg till en touch av elegans med sovrumsspeglar. Dessutom har vi vackra kollektioner av dekorationer för att skapa stämning, samt praktiska nattduksbordsartiklar.

Flytande nattduksbord


Bordslampor och nattduksbordsartiklar

448.00 kr

Inkl. moms


Speglar för sovrum


Atmosfär

615.00 kr

Inkl. moms


Tips och idéer för sovrumsinredning


Behöver du några idéer för sovrumsinredning? Inga problem! Vi har en sängköpguide och en samling inredningsstilar för att få igång din kreativitet. Från rustikt till modernt, minimalistiskt till industriellt, det finns en stil för varje smak. Utforska våra coola tips och idéer om hur du stylar ditt sovrum för att göra det till ditt eget. Gör dig redo att förvandla ditt sovrum till en zen-fylld plats!

ABC för att inreda med färg

Färgstänk fångar blickar, förändrar stämningen och betonar specifika detaljer i alla rum.

Läs merkeyboard_arrow_right

Inredningsstilar

Răsfoiți pagina noastră Stiluri pentru inspirație!

Läs merkeyboard_arrow_right

Hur man väljer säng – den ultimata köpguiden för sängar

Att välja rätt säng är viktigt om du inte vill ha sömnlösa nätter. Eftersom du tillbringar en tredjedel av ditt liv i sängen måste du ha en bra plats att sova på.

Läs merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi är så glada över att se våra kunder skapa vackra rum med våra produkter och dela dem med #sharemevidaXL. Från fantastiska trädgårdsdesigns till mysiga heminredningar - våra kunders kreativitet är verkligen inspirerande. Du kan också gå med i vår gemenskap och dela med dig av dina egna vidaXL-inspirerade designer. Låt oss fira vår passion för vackra, bekväma vardagsrum och inspirera varandra till att skapa ännu mer fantastisk design!

Upptäck allt