24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Lagringskistor

Visar: 1-48 av 75

Förvaringskistor hjälper dig att få ordning


En förvaringskista eller förvaringslåda är ett bra sätt att bli av med saker som alltid ligger omkring. En kista är ett trevligt alternativ till ett stort skåp. De är ofta väldigt rymliga och rymmer många föremål, såsom barnleksaker eller trädgårdsdynor men de är också väldigt lämpliga som dekoration. vidaXL har många fina förvaringskistor som kan användas både ute och inne. Detta hjälper dig att hålla ditt hem städat på ett elegant sätt.

Träkistor för inomhusbruk

Om du har små barn som lämnar sina leksaker huller och buller är en träkista ett bra sätt att samla alla leksaker som dräller där hemma. vidaXL erbjuder kistor med gott om förvaringsplats som gör att du får större plats att njuta av i ditt hem, allt som förvaras i dessa kistor är i säkert och dammfritt förvar. Träkistor utstrålar även en varm känsla i din inredning. Dess gångjärn i metall ser bra ut i alla inredningar, oavsett om det är en klassisk, industriell eller modern.

Andra förvaringslösningar

Bortsett från olika typer av förvaringskistor och förvaringslådor erbjuder vidaXL och praktiska skåp och andra förvaringsenheter, såsom en hallbänk för att förvara dina skor, eller en spegel med plats att hänga dina smycken. Inte alla hem har så mycket plats, så se till att du använder det på bästa sätt!

Se mer