24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Kontorsmöbler

Visar: 1-48 av 595
  • ...

Köp bekväma kontorsmöbler online

Att köpa bra, bekväma kontorsmöbler är onekligen viktigt. I genomsnitt spenderar vi en betydande andel av vår dag på en kontorsstol, bakom ett skrivbord. Så välj dessa möbler med omsorg! vidaXL tycker om att bidra till en bekväm arbetsmiljö med exempelvis lyxiga kontorsstolar. Du hittar också gott om bra skrivbord som är perfekt för till exempel ett hemmakontor. De är inte bara bekväm utan också snygga, och bidrar till en professionell känsla på din arbetsplats.

vidaXLs stora utbud kontorsmöbler

Vi skulle vilja berätta lite extra om vårt fantastiska sortiment kontorsstolar. För att motivera dig att nå toppen av din karriär, varför inte skaffa en riktig tron på kontoret? Dessa kontorsmöbler har vackra detaljer i trä som är lyxiga nog för en VD. Samma gäller våra chesterfieldstolar. Om du letar efter att sätta lite färg på ditt kontor har vi några modeller i blå och orange. Välj en racingvariant för en boost i vardagen. Denna typ av stol är också populär bland gamers. Ryggstödet har extra stoppning, som gör dem lämplig för en lång dags arbete eller gamingsession.

Alla typer av kontorsmöbler: skrivbord, stolar, ritbord och kompletta uppsättningar

Du hittar alla kontorsmöbler du kan tänka dig i vidaXLs sortiment. Våra ritbord, med eller utan praktiska lådor passar perfekt i ditt hem och på kontoret. Letar du efter något speciellt? Ta då en titt på våra skrivbord med antik, industriell eller bohemisk design. Dess speciella material och färg ger ditt kontor en unik look. Om du inte har så mycket plats, antingen på ditt kontor eller kanske ditt sovrum har vi också några väldigt praktiska datorbord. En hylla för tangentbordet som sparar plats när det inte används. Som du ser finns det massor av alternativ när det kommer till kontorsmöbler. Bläddra i vidaXLs sortiment och hitta den perfekta setupen på ditt kontor!

Se mer