Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser
Möbler  (29)
Bord  (29)
Fällbord  (29)

Fällbord

Köp praktiska fällbord på vidaXL

Om du inte har så mycket plats över, eller inte alltid behöver ett bord i rummet är ett fällbord en optimal lösning. Dessa bord är enkla att både fälla upp och ställa undan, vilket sparar dig mycket plats. vidaXL har hopfällbara bord för användning både ute och inne. I vårt sortiment hittar du även tapetbord. Eftersom vi vet att du inte alltid sätter upp nya tapeter, är det trevligt att ha en som du kan ställa undan utan att det tar upp så mycket plats.

Hopfällbara bord för mindre utrymmen

I mindre rum är det ett praktiskt alternativ att ha bord som är lätta att fälla ihop. Om du kan ställa undan matgruppen under dagen får du mer plats över, praktisk om du har barn som vill leka. Samma gäller ett hopfällbart bord i mindre trädgårdar. När du vill sitta eller äta middag utomhus är detta bord enkelt nog att ställa upp. När du ställer undan bordet tar det upp mindre plats, så det är lätt att förvara i garaget när det inte används. Detta stämmer också för tapetbord.

Fällbord för inom- och utomhusbruk

Fällbord är praktiska att använda både ute och inne. En hopfällbar trädgårdsgrupp är praktisk, eftersom det är enkelt att ta undan när sommaren är över. Dessa möbler tar inte upp så mycket plats när dem är hopfällda. Hopfällbara avlastningsbord är också praktiska. När du har flera gäster, eller bara extra plats att ställa tilltugg är det enkel att fälla ut ett avlastningsbord. Bläddra bland alla vidaXLs bord och välj ut dina favoriter. 

Se mer