24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Leksaker & spel  (1537)
Leksaker  (1199)
Läggspel  (42)
Spel  (169)

Leksaker & spel

Visar: 1-48 av 1537
  • ...

Handla leksaker online smidigt

Föredrar du att shoppa leksaker på nätet hemifrån i lugn och ro? Hos vidaXL kan du hitta massor av barnleksaker för både mindre och större barn, och även många av barnens favoriter. Hos oss finner du till exempel sommarens badleksaker, leksaksbilar eller gosedjur till ett bra pris. Kategorin för leksaker passar även bra för dig som tycker om att beställa dina julklappar på nätet i stället för att behöva springa runt i alla lokala butiker.

Stort utbud av uteleksaker

Att leka utomhus är jättekul och speciellt när trädgården är rustad för utelek. Vi erbjuder produkter som gungställning, sandlåda eller lekstuga och du får såklart dina varor levererade med fri frakt. De större barnen kan också roa sig med en studsmatta som är perfekt för en paus från datorn eller mobilen. Mindre barn kan istället ha roligt med en sparkbil eller trampbil.

Barnleksaker för stora och små

Är du på jakt efter babyleksaker, leksaker för 6 år eller 12 år? Här kan du hitta leksaker, pyssel och liknande för alla åldrar. Träleksaker är populärt hos de allra flesta och mjukisdjur lika så. När du har handlat leksaker färdigt och känner dig nöjd med ditt val kan du också ta en titt på våra andra barnartiklar som möbler i vår kategori för barnmöbler för barnrum. 

Se mer