Kategorier av kök


Är du redo att förnya ditt kök? Ta del av vår inspiration till köksmöbler! Oavsett om du letar efter en komplett köksmöbeluppsättning eller bara några få köksartiklar köksartiklar finns det något för alla. Men vilka köksmöbler passar bäst för dig? Ta en titt på våra idéer för köksmöbler. Vår köksutrustning och inredning tar ditt kök till nästa nivå! Låt oss börja laga mat och göra ditt drömkök till verklighet.Kökskollektioner


Är du redo att skapa ett kök som är lika snyggt som det är funktionellt? Kolla in våra kökskollektioner som du kommer att älska! Börja med ett statementplagg som en cool diskbänk och bygg runt den med köksredskap eller köksutrustning. Om du känner dig hantverksmässig, varför inte bygga ditt egna köksbord? Du kan till och med återanvända material för att få en miljövänlig touch. Lägg till din personliga prägel med roliga köksartiklar som färgglada disktrasor eller salt- och pepparkvarn.

Skåp för diskbänkar


Diverse köksartiklar


Bygg ditt eget bord


Återvunnet material


Tips och idéer för köksinredning


Med rätt inspiration från köksmöblerna kan du få en fantastisk matlagningsupplevelse! Goda nyheter: vi har härliga köksidéer och coola tips. Kolla till exempel våra köpguider för köksmöbler. Du kommer lätt att förstå hur du köper rätt köksbord, stolar eller bänkar. Ta en titt på vårt urval av inredningsstilar - de kommer att vägleda dig i att inreda som ett proffs.

Inredningsstilar

Hitta din favoritinredningsstil och shoppa föremål som matchar varje stil. Gör ditt hus till ett hem redan idag!

Läs mer keyboard_arrow_right

Hur man väljer matbord

Ditt matbord är hjärtat i vardagsrummet och att köpa ett eller byta ut det behöver din fulla uppmärksamhet.

Läs merkeyboard_arrow_right

Köpguide för matbänk – tips för att hitta den perfekta bänken

Vill du skapa den perfekta matsalen att njuta av med dina nära och kära? Att hitta den perfekta sittlösningen är inte ett enkelt jobb.

Läs mer keyboard_arrow_right

Köpguide för barstolar – hjälpsamma tips

De perfekta barstolarna måste vara bekväma, matcha din inredningsstil och vara barnvänliga.

Läs merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi är så glada över att se våra kunder skapa vackra rum med våra produkter och dela dem med #sharemevidaXL. Från fantastiska trädgårdsdesigns till mysiga heminredningar - våra kunders kreativitet är verkligen inspirerande. Du kan också gå med i vår gemenskap och dela med dig av dina egna vidaXL-inspirerade designer. Låt oss fira vår passion för vackra, bekväma vardagsrum och inspirera varandra till att skapa ännu mer fantastisk design!

Upptäck allt