24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (145)
Stolar  (145)
Divaner  (145)

Divaner

Visar: 1-48 av 145

Köpa en elegant schäslong

En schäslong (bokstavligen: long fåtölj) är en underbart bekväm möbel som bidrar till en lyxig känsla i din inredning. Schäslonger eller divaner använder ofta av greker och egyptier i den antika eran. Faktumet att de fortfarande används idag visar på hur populär denna design verkligen är. Du kan på egen hand sträcka ut dina ben på en schäslong, men schäslongen fungerar också som en tvåsitssoffa. Eftersom den inte har något ryggstöd längs hela bredden ser den mindre klumpig ut än en vanlig soffa. vidaXL har ett brett sortiment av bekväma schäslonger i flera olika stilar – den klassiska Chesterfield, en modern variant med en ram i järn, eller välj en häftig silverfärgad design. Du hittar billiga schäslongen på vidaXL!

Schäslonger eller divaner i olika stilar

Om du letar efter något mer spektakulärt än en vanlig fåtölj eller någon av våra andra bekväma stolar, är en schäslong ett väldigt bra alternativ. Schäslongen är känd för att vara extremt bekväm. Populära designer för tillfället, både för schäslonger och inredning generellt innefattar moderna, romantiska och klassiska stilar.

 

Modern design är känd för sina raka liner, frekvent användning av konstläder och krom. Om du väljer en romantisk hittar du troligen blommiga mönster, böljande liner och ljusa färger. Den klassiska stilen är också perfekt för divaner med härligt välvda ben och en Chesterfield-design.

Soffor med schäslong

Om du vill ha de bästa från två världar, varför inte välja en hörnsoffa, eller en soffa med en schäslong? Tänk på vilken sida dess schäslong är benägen, så att du kan försäkra dig om att den passar korrekt i rummet. Vissa soffor har en separat schäslong som låter dig välja vad den ska stå. vidaXL har ett brett utbud hörnsoffor i olika stilar. Ta en titt på alla våra möbler för att sätta pricken över i:et i din inredning till det bästa priset!

Se mer