24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Pool- & spatillbehör

Visar: 1-48 av 448
  • ...

Användbara och roliga pooltillbehör

Oavsett om du har en pool i din trädgård på sommaren eller har en pool året runt är det viktigt att du underhåller den ordentligt. Detta kan göras med hjälp av flera praktiska simbassängtillbehör. Du kan hålla vattnet rent med en filterpump, robotdammsugare eller ännu enklare ett poolöverdrag. Förutom det kan du hålla din pool uppvärmd med en värmeväxlare. På vidaXL hittar du också andra pooltillbehör såsom trappor, stegar, flytleksaker och snorklar.

Köp dina viktigaste pooltillbehör på vidaXL

Om du letar efter pooltillbehör i alla former och storlekar är vidaXL rätt plats för dig. I vår webbshop hittar du bland annat poolskydd i olika former (både runda och rektangulära). Ett annat sätt att hålla vattnet rent är att använda en filterpump eller pooldammsugare. En pooldammsugare hjälper dig att rengöra väggar och botten på nolltid! Pooldammsugaren arbetar automatiskt så att du kan göra något annat medan den rengör din pool. Om du vill kunna använda din pool på natten är det praktiskt att installera lite poollampor. Förutom att det är funktionellt ger dessa lampor din pool ett stiligt utseende.

Mer skoj i vattnet!

Förutom användbara pooltillbehör finns det också några tillbehör som gör din pool ännu roligare. Till exempel uppblåsbara madrasser, stolar och till och med loungegrupper som du kan använda för att flyta runt i poolen. Eller skaffa några snorklar, dina barn kommer älska att dyka i poolen.

Se mer