Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Speglar

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Ta en titt på dig själv i en av våra vackra speglar

Spegel, spegel på väggen där. Säg mig vem som vackrast i landet är. Är du den typ av person som tittar i spegeln vid varje given chans, eller använder du den bara när du borstar tänderna? Oavsett vilket syfte en spegel har för dig så är den oumbärlig i alla hushåll! En spegel är inte bara något för att kontrollera hur fantastisk du ser ut, den kan också göra ett utrymme framstå större. Här på vidaXL hittar du ett fantastiskt utbud golvspeglar, smyckesskåp med speglar och ett urval mindre kosmetikaspeglar.

Dekorativa speglar, stora och små

Idag finns det speglar tillgängliga i alla former och storlekar. En stor spegel gör det möjligt att betrakta hela dig själv. Dessutom kommer en stor spegel att göra ett mindre rum se större ut. Detta gäller också för väggspeglar. Om du är smart och placerar dina speglar rätt kan du göra ett utrymme mycket ljusare och skapa en helt ny, fräsch och levande atmosfär! Här på vidaXL handlar det inte bara om stora blickfångande speglar för ditt vardagsrum eller hall. Vi erbjuder även en fantastisk mängd mindre designer som helt enkelt är perfekt att placera på soffbordet eller sängbordet.

Upplysta speglar

Bra belysning är ett måste när det kommer till speglar. Badrumsspegeln används ofta och måste ofta vara väl upplyst. Här på vidaXL hittar du ett antal upplysta speglar såväl som vackra smyckesskåp med LED-belysning och spegeldörr, vad mer kan man önska sig? När skåpet är öppet är dina smycken alltid väl upplyst tack vare dess inbygga LED-belysning. När skåpet är stängt kan du se hur fantastisk du ser ut i den vackra spegeln med en vacker ram i trä.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Exklusiva erbjudanden

Information om våra kampanjer

De senaste produkterna

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr