Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser
Hem & trädgård  (395)
Belysning  (395)
Utebelysning  (395)

Utebelysning

Visar: 1-48 av 395

Sätt ljus på din trädgård med vidaXLs utebelysning

Med vidaXLs belysningslösningar famlar du aldrig i mörkret igen! Till skillnad från funktionella utomhuslampor såsom stiglampor eller utelampor med rörelsesensor finns det också massor av stämningsbelysning att välja bland. Om du älskar att vara ute under varma sommarkvällar, klarar du dig inte utan utebelysning. Det är enkelt att få rätt atmosfär med rätt trädgårdsbelysning. Ställ lampor i mörka hörn av din trädgård, eller rikta den mot ett visst område som du vill lätta upp. Du upptäcker omedelbart en förändring i atmosfären. vidaXL har ett stort utbud utebelysning, inklusive lampor som du placerar i marken, vägglampor, sensorlampor, taklampor, vagglampor, takkronor, taklampor, golvlampor och glödlampor.

Olika typer av utebelysning

Utebelysning är ett av de viktigaste elementen som bidrar till en viss atmosfär som du vill ha i din trädgård efter solnedgången. Sprid lite ljus i ett mörkt hörn med en vägglampa. Andra alternativ såsom en spotlight under ett träd eller på en annan trevlig plats i din trädgård fungerar bra för att betona en viss detalj. Bortsett från denna trendiga trädgårdsbelysning är vidaXL också en plats för funktionell (men fortfarande snygg) utebelysning. Sensorlampor startar automatiskt när någon kommer nära någon av dina entréer. Det kan också vara praktiskt att tillsätta lite ljus på din trädgårdsstig, så att ingen råkar trampa på dina fina blommor.

Skapa en ljusplan

Precis som för inomhusbelysning är det en bra idé att också göra en ljusplan för din utebelysning. Tänk på vilka delar av din trädgård som kan behöva lite extra ljus, vilket atmosfär du vill skapa och vad syftet med dina lampor är. Välj ljusare lampor att placera längs din trädgårdsstig, bredvid dörren eller bredvid ditt skjul, ett mjukare ljus är att föredra när du sätter ut stämningsbelysning. Ta en titt på vidaXLs urval och se till att du inte blir lämnad i mörkret!

Solcellslampa

När du letar efter en energisnål lampa, rekommenderar vi solcellslampor. Dessa lampor laddas under dagen, så att de kan sprida sitt härliga ljus på natten. Vissa solcellslampor har också backup-batterier. Detta innebär att de alltid lyser, även om solen har lyst med sin frånvaro.

Se mer