Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Soffor

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Bekväma soffor på vidaXL

Ett vardagsrum utan soffa är som en varmkorv utan korv, helt oacceptabelt! Soffan blir rummets träffpunkt och binder samman alla andra möbler. Lägg till några fantastiska nya stolar och en vacker matta, du är färdig innan du vet ordet av! Om du letar efter bekväm soffa har du verkligen hittat rätt. Du hittar ett flertal högkvalitativa hörnsoffor, fantastiska bäddsoffor och härliga två- eller tresitssoffor, allt här på vidaXL.

Att välja rätt soffa

Att välja en ny soffa är ganska ofta en utmaning. Det finns så många alternativ att välja bland. Först och främst bör du överväga soffans form. Du kan välja en två eller tresitssoffa, men hörnsoffor är också väldigt populära idag. Med en hörnsoffa är det inte absolut nödvändigt att också ha en fåtölj, eftersom soffan redan har tillräckligt med sittplatser. Dessutom finns soffor i många olika material, vad du väljer beror på din personliga preferens. En lädersoffa kan se lyxig ut men för vissa kan dessa kännas kall. Ha också storlek i åtanke. Välj en bra plats i vardagsrummet och mät noggrant hur mycket utrymme som finns tillgängligt. Vi önskar dig lycka till trots att vi är övertygad om att du tillslut blir nöjd med ditt beslut.

Välja rätt dekorationer

När du har valt en soffa är det dags att dekorera. Ett par kuddar och en filt kan göra succé i din soffa. En soffa i neutrala färger kan livas upp med några färgrika kuddar med eller utan tryck. En varm filt över armstödet ser riktigt bra ut men är också skön när det är lite kallare.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
checkmark

Exklusiva erbjudanden

checkmark

Information om våra kampanjer

checkmark

De senaste produkterna

checkmark

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr