24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (966)
Soffor  (966)

Soffor

Visar: 1-48 av 966
  • ...

Letar du efter en ny soffa? Kolla in vidaXLs sortiment!

Att köpa soffa är inte alltid så lätt. Det är oftast ett av de större köpen – så det är smart att göra lite research på förhand. På så sätt blir det enklare att hitta den perfekta soffan för dig. En soffa är en trygg möbel som skapar lite enighet i ditt vardagsrum, och dessutom en bekväm plats som flera kan sitta på, samtala eller koppla av efter en lång dag på jobbet. Med en bra fåtölj, en matta och ett soffbord är ditt vardagsrum så gott som komplett.

 

vidaXLs sortiment består av bekväma hörnsoffor, 2-sitssoffor, 3-sitssoffor, 4-sitssoffor och till och med bäddsoffor. Det finns massor av stilar att välja bland, så alla våra kunder kan hitta vad de letar efter. Till skillnad från soffor, hittar du också ett brett utbud andra möbler och produkter för hemmet.

Att köpa rätt soffa: några tips

Eftersom att köpa soffor inte direkt är det lättaste har vi några tips till dig. Dina alternativ är praktiskt taget oändliga. Kontrollera först soffans storlek. En hörnsoffa ser bra ut men storleken gör den ofta mindre praktisk i vissa hem. En 2 sits soffa är mycket mindre, och du kan alltid skaffa en fåtölj i samma stil. När du handlar soffor är det viktigt att välja rätt material. Läderklädsel utstrålar en retro vibe. Ett annat populärt alternativ är textil. Det finns olika typer av stilar och färger att välja bland. Så ta en titt på vidaXLs olika designer och välj din favorit!

Billiga soffor i olika stilar

En ny soffa behöver inte vara dyr. vidaXLs sortiment har något för allas plånböcker. Få inspiration av vårt utbud stilar, färger och material. Det enklaste sättet att hitta billiga soffor är från bekvämligheten av ditt eget hem, använd vår webbshop, med hjälp av vår webbshop där vi alltid har fri frakt.

Dekorera din soffa

När du har valt din soffa är det dags att dekorera. Detta kanske låter märkligt men lita på oss, din soffa ser bättre ut med några färgglada kuddar eller en mjuk filt. En neutral färg är enkel att komplettera med några färgglada kuddar i olika material, antingen med tryck eller utan. En varm filt över armstödet ser mysigt ut, och är perfekt att ha inom räckhåll när det blir lite kallare. Har du hittat inspiration? Låt jakten börja!

Se mer