24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Husdjurstillbehör

Visar: 1-48 av 1702
  • ...

Tillbehör till dina husdjur hos vidaXL

Om du letar efter produkter till dina bästa djurvänner kan du hitta det du söker hos vidaXL. Vi har husdjurstillbehör till hund och katt men också till häst, fåglar och akvarium. Livet blir så mycket roligare med husdjur men det är såklart också viktigt att skaffa sig de rätta tillbehören. Är du en ny djurägare som behöver rusta upp hemmet eller vill du skämma bort dina djur med nya leksaker som kattleksaker eller hundleksaker? Ta då en titt i kategorin för husdjurstillbehör här på vidaxl.se och hitta allt ifrån kattlucka och kattsele till hamsterbur eller hundbur till bil.

Stort utbud av hundsaker

Hundar är härliga djur som kräver mycket kärlek och omsorg. Ta med din hund ut på promenader med ett hundkoppel från vidaXL och ge den en skön hundsäng att sova i. Vi har hundbädd för både stora och små hundar samt i många olika material. En transportbur är perfekt för dig som vill resa tryggt med din hund och åka på roliga utflykter tillsammans.

Husdjurstillbehör för katter

Katter älskar klösträd där man kan både klösa och mysa. För den som har plats i sitt hem är ett katträd ofta en mycket omtyckt favoritplats och de finns i alla möjliga variationer. Annars finns också mindre klösmöbler som erbjuder samma möjligheter till klösande. Med ett kattkoppel kan man ta med sig sin katt ut på lättare promenader i kvarteret eller så kan man resa med sin katt med hjälp av en kattbur. Upptäck alla produkter till husdjur som butiken erbjuder under någon av alla underkategorier för olika typer av djur.

Se mer