24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (712)
Stolar  (712)
Fåtöljer  (712)

Fåtöljer

Visar: 1-48 av 712
  • ...

Hitta bekväma fåtöljer och avkopplingsstolar på vidaXL

Oxford English Dictionary beskriver en typisk fåtölj som ”stor och bekväm”. Komfort är exakt vad vidaXLs billiga fåtöljer erbjuder. Dessa fåtöljer är perfekta att koppla av på med en bra bok, eller när det är filmdags. Våra fåtöljer är också utmärkta för en tupplur. För maximal avkoppling har vår webbshop även fåtöljer med fotstöd, fladdermusfåtöljenÖronlappsfåtöljen, reclinerfåtöljer, massagestolar, vilfåtöljer och bäddfåtöljer – inget mer krångel om någon plötsligt bestämmer sig för att slagga över! Vårt urval uppdateras ständigt med nya stilar, färger, mönster och material. Så var noga med att titta in regelbundet om du inte hittar vad du letar efter.

Fåtöljer i olika material

Det material som en fåtölj eller vilfåtölj är tillverkad i avgör i stor utsträckning stolarnas utseende och stil. Vissa föredrar fåtöljer med tygöverdrag, eftersom de har en varm och inbjudande känsla. vidaXLs urval av tygfåtöljer består av ett brett sortiment av färger och designer. Du kan välja ett slående lila, grönt eller gult, eller välja en mer nedtonad grå eller svart. Ett annat populärt material är konstläder, fördelen är att det är lätt att rengöra. Det används ofta i en industriell, modern eller klassisk inredning. Liten anteckning på material – om alla dina möbler är av läder, känn dig inte tvingad att köpa en läderfåtölj. En kombination av material kan ge din inredning en skön effekt.

Justerbara vilfåtöljer för optimal avkoppling

För oss handlar det om att hjälpa dig att koppla av med våra justerbara vilfåtöljer. Ryggstödet kan lutas tillbaka så att du kan lägga dig ner och koppla av. Perfekt när du försöker smyga iväg på en tupplur. Fotstödet som medföljer tar din avkoppling till nya höjder. En annan typ av fåtölj som kan göra ditt liv enklare är fåtöljer med uppresningshjälp, att ta sig upp ur stolen blir lättare tack vare dess hissmekanism. Fotstödet är också justerbart så att du verkligen kan sätta upp fötterna.

Skapa din egen inredningsdesign

Genom att ställa en fåtölj i din inredning får du omedelbart en inbjudande sittplats. Det är ett bra sätt att sätta lite färg eller nya material i ditt vardagsrum, eller kanske sovrum. Varför inte välja en solgul fåtölj, eller en fåtölj som är klädd med ett lapptäcke? Det kommer liva upp en naturlig inredning på nolltid!

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer