Finn lugnet i din trädgårdsoas med vår trend Fridfulla trädgårdar. Lär dig att designa en vacker tillflyktsort där du kan gömma dig från vardagens liv och rörelse.

 

3 anledningar att älska trenden Fridfulla trädgårdar

Vi visar dig hur du enkelt förskönar ditt uteliv. Våra tips hjälper dig att upptäcka det vackra i din trädgård.


@krusia_domatorka

Inred din oas med stil

1 / 3

Från mysiga solsängar till vackra altangrupper, våra utemöbler förvandlar din trädgård till en elegant tillflyktsort. Luta dig tillbaka och njut av den friska luften!

@grzesiowydom

Dekorationer som gör skillnad

2 / 3

Ge din trädgård färg, glans och harmoni. Upptäck våra färgglada mattor, texturerade kuddar och blinkande belysning!

@helene_mara

Zeneffekten

3 / 3

Zen är a och o för att skapa en trädgårdsoas. Låt dig inspireras av den långsamma livsstilen, köp konstgjorda växter, ett parasoll för att skapa skugga eller en lugnande fontän som blir ett lugnande inslag i din trädgård.

 

Allt du behöver för din zenträdgård

Gör din trädgårdsoas vacker med våra snygga produkter! Välj bland lugnande fontäner, mysiga sittplatser, trädgårdsmöblemang och fantastiska dekorationer för att göra din trädgård bekväm och modern.


Trendar nu
+ 13 alternativ
426.00 kr

Inkl. moms

192,76 kr /m²

-10%
1,097.00 kr

Inkl. moms

-10% Trendar nu
2,242.00 kr

Inkl. moms


 

Topp 5 stylingtips för din fridfulla trädgård

  1. Välj bekväma och roliga sittplatser: Välj mjuka dynor eller coola hängmattor för att skapa inbjudande och avkopplande platser i din trädgård.
  2. Satsa på naturligt: ​​Välj möbler av trä eller rotting som smälter in i naturen och ökar den mysiga atmosfären på uteplatsen.
  3. Använd dina möbler smart: Ställ utemöbler i mångsidiga layouter som passar olika aktiviteter, från trädgårdsfester till lugna stunder för avkoppling.
  4. Skapa skugga: Lägg till pergolor, parasoll eller tält för att skapa skugga och njuta av trädgården bekvämt dygnet runt.
  5. Gör den personlig: Lägg till din unika stil med dynor, mattor eller utomhusmattor i lugnande färger för att skapa en zen-oas i din trädgård.

 

Låt dig inspireras av idéer för fridfulla trädgårdar från våra kunder

Lekfulla trädgårdsdekorationer för din zenträdgård

 

Få mer inspiration