Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser
Hem & trädgård  (400)
Dekor  (400)

Artificiell flora

För upptagen för att vattna? Välj en konstväxt

Om du vill tillsätta lite grönska i din inredning, men helt enkelt inte har tid att bevattna och se efter växter i ditt hem, är konstgjorda växter en bra lösning. Växter kan ge din interiör ett pulserande och friskt nytt utseende och nuförtiden ser dessa väldigt realistiska ut! Här på vidaXL erbjuder vi ett fantastiskt utbud vackra, färgglada och realistiska plastväxter som med säkerhet kommer att lysa upp ditt utrymme!

Verklighetstrogna konstväxter

Vi har några praktiska tips för dig som letar efter en konstväxt. Det första att överväga är dess utseende. En tom växt med några få blad ser mindre verklighetstrogna ut än en som är full med blad. När det kommer till färg är det smart att välja en med olika nyanser av grön. Det är också tillrådligt att hålla färgvarianterna i åtanke när man funderar på en växt med blommor. Kanske vill du att färgerna matchar din inredning? Slutligen är materialet också en viktig punkt att överväga, eftersom att det har en stor effekt på dess utseende.

Exotiska palmer i ditt hem

När du kommer tillbaka från den fantastiska sommarsemestern varje år, är det lätt att sakna alla palmer! Ta hem denna tropiska känsla in i ditt hem med en vacker konstpalm från vidaXL. Dessa träd har fulla, vackra blad som gör dem väldigt realistiska. De är 80 cm hög och blir en välkommen nykomling i alla rum!

Att rengöra konstväxter

Naturligtvis behöver du inte vattna konstväxter, men de måste rengöras då och då. Du kan enkelt torka av damm med en torr trasa och innan du vet ordet av är bladen gröna igen!

Se mer