24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Fönsterbehandling

Visar: 1-48 av 928
  • ...

Olika rullgardiner

Om du behöver lite mer privatliv i ditt hem men föredrar att inte sätta upp gardiner, är persienner ett utmärkt alternativ. En stor fördel med persienner är att de enkelt kan rullas upp under dagen. Med denna fönsterdekor kan du bestämma själv hur mycket av omvärlden du kan se, samtidig som du får ett praktiskt solskydd. På vidaXL hittar du en mängd olika persienner i många olika färger och design.

Vanliga och mörkläggande gardiner

Om du behöver persienner i ditt sovrum är mörkläggande persienner ett fantastiskt alternativ att överväga! Dessa underbara persienner har ett lager som fullständigt blockerar ljuset från utsidan. Detta håller sovrummet väldigt mörkt. Mörkläggningspersienner är också praktiskt att ha i vardagsrummet. När solen skiner kan du välja att stänga ute ljus och därmed hålla rummet svalt.

Persienner med och utan tryck

På vidaXL erbjuder vi ett brett utbud persienner och rullgardiner, tillgängliga i en mängd olika mönster och färger. Duo rullgardiner är väldigt populära idag. Dessa rullgardiner består av växlande mörka och genomskinliga ränder. När du rullar ner gardinen kan du justera ränderna, vilket gör att du kan styra ljusinsläppet. En rullgardin skapar en lugn atmosfär i en livlig inredning, och en färgstark yta på väggen kan verkligen ljusa upp rummet.

Se mer