24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Belysning

Visar: 1-48 av 1835
  • ...

Köp belysning för extra atmosfär

Ett hem utan belysning är helt enkelt inte komplett. Rätt lampa låter dig skapa en inbjudande atmosfär, eftersom du kan lyfta fram de bästa delarna av ditt hem. Belysning finns tillgänglig i många olika typer av stilar: från väldigt modern till industriell, retro, skandinaviskt och klassiskt. En lampa är inte bara dekorativ, den är också högst funktionell. Under middagar vill man kunna se vad man har på tallriken. vidaXL har ett brett sortiment av olika typer av lampor och belysning. Tänk dig hänglampor, vägglampor, strålkastare, takkronor, taklampor, utebelysning med mera. Hitta den perfekta belysningen för alla rum, inomhus såväl som utomhus!

Belysning i olika stilar

På vidaXL hittar du billiga lampor som passar alla inredningar eller stilar. En retro justerbar lampa kan placeras bredvid en soffa för lite extra belysning i sitthörnet. Du hittar också moderna lampor från Philips’ LivingColors på vidaXL. Dessa lampor låter dig skapa en atmosfär som du letar efter med bara ett knapptryck, eftersom du kan växla färger med en fjärrkontroll. En lyktformad hänglampa passar bra i en klassisk inredning. Var inte rädd att göra dina egna kombinationer. Du kan till exempel prova att ställa en industriell hänglampa i en romantisk inredning.

Skapa en ljusplan

När du väljer ut nya lampor är det viktigt att behålla en harmoni och lyfta fram de bästa delarna av ditt hem. Välj på förhand vilka områden som behöver belysning. Detta gör det lättare att välja i det stora utbudet lampor och ljuskällor som finns tillgängliga. Tänk på placeringen av dina möbler och också fönster. När du har valt ut vart du behöver din belysning kan du ta nästa steg och köpa lampor! Funktionell belysning är viktigt men tänk också på att skapa en atmosfärisk belysning på viktiga områden i ditt hem.

Var snäll mot dina ögon och hitta rätt ljusstyrka

Har du hittat alla lampor som du behöver? Kom ihåg att det är viktigt att hitta rätt glödlampor för dina lampor. Att läsa en bok i dåligt ljus är enormt krävande för dina ögon, och kan skapa spänningar. Det är också en bra idé att ha starkare lampor över matbordet och bredvid din fåtölj till skillnad mot lamporna vid din loungegrupp. Kom och bläddra i vidaXLs utbud och köp de lamporna som du behöver på nätet, och få dem skickade direkt till dörren!

Se mer