Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

vidaXL är mer än bara din favoritbutik för hem och trädgård. Här hittar du de största rabatterna och specialerbjudandena, samt bra inspiration för ditt nästa projekt. Vill du vara den första som får veta alla fantastiska fördelar? Prenumerera på vidaXLs nyhetsbrev idag!

Låt dig inspireras av olika välkända inredningsstilar

Få reda på merkeyboard_arrow_right

Upptäck vidaXLs senaste tillskott

Se alltkeyboard_arrow_right

Kolla in de bästa erbjudandena på vidaXL

Visa nukeyboard_arrow_right

 

Upptäck våra senaste produktnyheter

Om du prenumererar på vidaXLs nyhetsbrev har du tillgång till exklusiva förmåner. Du kan bli först med att informeras om nya vidaXL-produkter som har lagts till i vår webbutik. Vi håller dig också uppdaterad om våra senaste kampanjer, hetaste auktioner och återkommande erbjudanden. Ja, vi pratar om produktrabatter som du inte får missa! För att inte nämna att vi har en hel sida bara för bra kampanjkoder som uppdateras ofta!

Få inspiration

vidaXL-nyhetsbrevet är en stor inspirationskälla för alla, och det är vi verkligen stolta över! Vi finns här för att hjälpa till med allt från trädgårds- och inredningsidéer till bra inredningstips via vår härliga blogg, samt möbler för varje rum i ditt hem! Du kommer att vara den första att veta de senaste trenderna och ikoniska stilar tack vare din prenumeration på vidaXL-nyhetsbrevet! Vi jobbar alltid på detaljerade köpguider för att se till att du är välinformerad före varje vidaXL-köp!

*Rabattvillkor för nyhetsbrev:

•    Du kan avregistrera dig när som helst
•    Lägsta ordervärde är 1000 kr
•    Rabatten är endast giltig på vidaXL-märkta produkter
•    vidaXL respekterar din integritet
•    VidaXLs sekretesspolicy gäller.