24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (28)
Stolar  (28)
Sittsäckar  (28)

Sittsäckar

Billiga sittpuffar att koppla av på

Precis som med alla andra typer av stolar och möbler är vidaXL en utmärkt plats att hitta saccosäckar. Tro inte att sittsäckar bara platsar i barnkammaren. Du kan använda billiga sittsäckar för att dekorera ditt vardagsrum, sovrum eller ditt och med ditt kontor! Eftersom sittpuffar ofta inte har något ryggstöd, är det upp till dig att sitta med rätt hållning, eller bara koppla av som aldrig förr.

Att fylla en saccosäck är enkelt

De flesta saccosäckar är fyllda med EPS (expanderad polystyren). Efter ett tag märker du att saccosäcken inte känns lika fylld, då är det smart att fylla den! Du kan köpa en komplett fyllning som levereras i en stor påse som du helt enkelt bara kan fylla din sittpuff med. Ett annat alternativ är att du köper lösa pellets som du kan fylla din sittpuff med när du vill. Detta låter dig fylla din saccosäck hur mycket du vill. Om du fyller det för mycket bildas ett tryck på dess överdrag, försök att undvika detta.

Saccosäckar och sittpuffar för utomhusbruk

Med en sittkudde för utomhusbruk kan du helt enkelt slå dig ner i din trädgård och njuta av solen. Det är viktigt att saccosäckar för utomhusbruk är tillverkade i vattenbeständiga material. Detta innebär också att de är lättsamma att rengöra.

Köp en sittpuff till dina barn

Mindre, färgglada sittpuffar är perfekt att ha i barnkammaren eller lekrummet. Våra sittpuffar är tillgängliga både med eller utan ryggstöd. Du kan också välja att skaffa några stora kuddar för dina barn att leka med.

Se mer