vidaXL har över 10 års erfarenhet av gränsöverskridande e-handel och erbjuder möjlighet att öka din försäljning snabbt och enkelt. Registrera dig idag för vårt partnerprogram och dra nytta av våra erbjudanden!

i hjälper dig att växa och locka nya kunder med våra bästa erbjudanden. Du får tillgång till våra produktfeeder, kuponger och andra marknadsföringsmaterial. Din kundansvarig kommer att vara i kontakt med dig och tillsammans skapar ni unika erbjudanden som passar dina behov. Stå ut i mängden med vidaXL- Affiliateprogram!

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Vi har samarbetat med vidaXL som affiliate partner i nästan tre år nu och de har alltid varit en av våra bästa partners. vidaXL är alltid öppen för att prova nya idéer så att vi kan fortsätta få ut det mesta av vårt förhållande"

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Registrera:

Anmäl dig till vårt Affiliateprogram, vidaXL kommer då att granska din ansökan under de kommande arbetsdagarna.

 

2. Anslut dig till landsprogram:

Välj program för länder där du vill sälja i.

 

3. Välj dina erbjudanden:

Välj dina erbjudanden och använd vårt marknadsföringsmaterial på din hemsida.

 

4. Generera konverteringar:

Om ett klick från din webbplats leder till försäljning i vår webbshop får du din provision, vi använder sista interaktionen.

 

5. Klättra i nivå!

Ju fler konverteringar du genererar desto högre kommer din provisionssnivå att vara! Vi erbjuder 3 olika nivåer: brons, silver och guld

 

6. Tjäna pengar:

Din provision betalas ut 1 gång per månad, så snart du har tjänat 250 kr

 

Restriktioner:

Observera att vi kontrollerar om din webbplats uppfyller våra kriterier, eftersom vi har vissa begränsningar i vårt vidaXL- Affiliateprogram. Vi förbjuder till exempel klick-simuleringssystem. Dessutom är rasistiskt, pornografiskt, våldsamt, hatfullt eller kriminellt innehåll inte tillåtet i vårt Affiliateprogram. Vänligen besök Restriktioner för hela listan, för att se till att din webbplats lever upp till våra krav.

 
 

Dra nytta av våra erbjudanden och locka nya kunder eller skapa egna erbjudanden med din kundansvarig. Tjäna pengar från våra dynamiska provisionmodeller och tjäna lätta pengar! Stå ut i mängden med vidaXL- Affiliateprogram!