24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Sportartiklar

Visar: 1-48 av 1843
  • ...

Allt inom sport och träning hos vidaXL

Är du en person som är riktigt entusiatisk när det kommer till sport eller är du en nybörjare? I butiken erbjuder vi passande sportprodukter för olika sorters mortion och motionärer. Här kan du hitta produkter för aktiv träning som att springa eller träning för att bygga muskler. Föredrar du boxning eller träningsmaskiner? Kom i form med träningsprodukter från vidaXL.

Bygg upp ditt hemmagym

vidaXL erbjuder ett stort utbud av träningsprodukter för dig som föredrar att träna hemifrån. Roddmaskin, hantlar, motioncykel och skivstång är exempel på perfekta tillskott till hemmagymmet. Att träna hemma sparar tid och du har alltid tillgång till träningsredskapen oavsett tid. Träna rygg eller spring på ett löpband innan jobbet för att få en rivstart på dagen.

Sport för hela familjen

Sport är inte bara väldigt hälsosamt, det är också väldigt roligt. Man ha mycket kul tillsammans genom att spela fotboll, basket eller air hockey. Sätt upp en basketkorg på uppfarten och utmana familjen. För den som föredrar natur och friluftsliv finns även produkter inom fiske, camping och mycket mer.

Se mer