Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Vägghyllor & fönsterbrädor

Visar: 1-48 av 429

Håll dina småsaker organiserade på vägghyllor

Om du har många lösa tillbehör och inte vet vart du ska placera dem är vägghyllor en fantastisk lösning. Dessa hyllor finns i alla former och storlekar och kan installeras bakom soffan eller på en tom vägg. Genom att gruppera tillbehör skapar du en enhetlig interiör. Här på vidaXL erbjuder vi ett underbart sortiment med hyllösningar där du med glädje kan visa dina mest värdefulla ägodelar.

Trevliga väggmonterade hyllor med gott om förvaringsutrymme

Vägghyllor finns idag i ett fantastiskt utbud former och storlekar. Du kan välja en smal hylla för fotoramar och ljus, eller en bred för CD-skivor och DVD-skivor. Varför inte välja ett av vidaXLs utbud kubhyllor att montera i ett rum och skapa en riktig kontaktpunkt? Du kan ställa upp kuberna eller stapla dem samtidigt som du skapar ett utrymme för att visa upp dina favoritsaker!

Välj rätt mått

Om du vill installera ett flytande hyllplan är det viktigt att du bestämmer dig för platsen föst. Tänk också på hyllans djup. Om en djup hylla är installerad på fel höjd kan folk lätt krocka med den.

Olika material

De flesta väggmonterade hyllor är i trä, men en i glas kan också se bra ut. För att verkligen betona hyllan, välj en flytande hylla. De monteras utan synliga fästen för en fantastisk och slimmad look.

Se mer