24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Hem & trädgård  (803)
Belysning  (803)
Lampor  (803)

Lampor

Visar: 1-48 av 803
  • ...

Olika typer av billiga lampor

vidaXL har ett stort utbud av billiga lampor och belysning. Hela ditt hem kan skimra, bokstavligen! Det finns massor av olika lampor att välja mellan. Tänk till exempel på hänglampor, taklampa industriell, taklampor, golvlampa, bordslampor och golvlampor. Varje lampa har sin egen uppgift men vad de alla har gemensamt är att de skapar en ny atmosfär. Med rätt lampa på rätt plats får du en välkomnande, bekväm känsla i alla hemmets rum. Läsning, måltider eller arbete blir lättare under rätt belysning. Om du letar efter ett brett utbud av belysningsalternativ har du hittat rätt. Du kan filtrera efter typ eller pris, och det finns något för alla!

Köp dina lampor online och få lite ljus i ditt hem!

Rätt lampa kan göra all skillnad i din inredning. Rätt ljussättning framhäver de bästa delarna i ditt hem. Tänk dig ett mysigt hörn med en fåtölj, en tavla eller ett sidobord. Innan du börjar beställa lampor är det smart att först bestämma vilka områden som verkligen behöver ljus. Välj först en bra lampa att hänga över matbordet och sitthörnet, sedan kan du börja med kompletterande ljussättning. Övriga lampor som du kan ställa in i din inredning är bland annat golvlampor, bordslampor och vägglampor.

Speciella lampor för barnkammare

vidaXL erbjuder billiga lampor för alla rum i ditt hem. Vi har även underbara lampor för barn. Dessa lampor har ljusa färger och roliga former, såsom ett flygplan, en apa eller en giraff. Letar du efter något speciellt? Välj en Philips hänglampa med blå lampskärm med en måne och stjärnor. Dina barn kommer att sova som en stock!

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer