24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (369)
Kontorsmöbler  (369)
Skrivbord  (369)

Skrivbord

Visar: 1-48 av 369

Köp skrivbord i olika stilar på vidaXL

Ett bra skrivbord är en absolut nödvändighet på alla kontor och arbetsplatser. På vidaXL hittar du olika typer av skrivbord som lämpar sig för kontor, sovrum, battlestations med mera. Du kan också välja ett mindre skrivbord som inte tar upp så mycket plats. Skrivbord med lådor är alltid praktiska för att förvara pennor och andra små prylar som du behöver när du arbetar. Ett populärt val är hörnskrivbord, som erbjuder gott om plats för en dator eller laptop tillsammans med andra saker. Bläddra i vidaXLs kontorsmöbler och hitta ett skrivbord som passar dig.

Dator skrivbord med massor av plats

Till skillnad från vanliga skrivbord med en bordsskiva och kanske några lådor kan du också välja ett speciellt dator skrivbord. Dessa har en bred arbetsyta med en hylla till tangentbordet. Datorn kan ställas under skrivbordet på en dedikerad plats. Eftersom arbetsytan är extra bred finns det gott om plats för dina papper och andra saker. Dessa typer av skrivbord används ofta i hemmakontoret eller i sovrummet.

Tips för att välja rätt skrivbord

När du är på marknaden för ett nytt skrivbord finns det några saker att tänka på.

  • Vad ska du använda det för mest? Kommer du att använda din stationära dator eller bärbara dator, behöver du tillräckligt med utrymme för papper och andra saker.
  • Passar skrivbordet? När det ser ut som att ditt skrivbord inte kommer att passa, men du fortfarande behöver gott om bordsyta, överväg ett hörnskrivbord.
  • Justera skrivbordet ordentligt. Du bör ha en bekväm arbetsställning när du arbetar för att undvika värk och skador.

Ett skrivbord med lådor

Har du snålt med utrymme på ditt kontor? Ställ en byrå under skrivbordet. Du kommer att spara plats och med lådorna kan du organisera dina olika kontorsartiklar. När du köper en byrå, se till att den inte är för hög för ditt skrivbord. vidaXL erbjuder också olika skrivbord med lådor och förvaringsplats.

Se mer