24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (662)
TV-bänkar  (662)

TV-bänkar

Visar: 1-48 av 662
  • ...

Dags att köpa TV bänk? Bläddra i vidaXLs sortiment

Att köpa en TV bänk – för att inte tala om tv-apparater – kan vara något av en utmaning. Om du föredrar en tv stor nog för att platsa i en hemmabio, är det bäst att köpa en stor TV möbel, eller till och med en vägghängd tv-bänk. Förutom att det är en perfekt plats att ställa din tv på, är en TV bänk också optimalt för att förvara annan medieutrustning. Kablar kan oftast förvaras osynligt med hjälp av kabelhålet på baksidan av skåpet.

 

Designer med en eller fler lådor är också praktiskt för att till exempel förvara DVD-skivor och fjärrkontroller. Det är ofta en utmaning för många att hitta ett skåp som både ser bra ut och också matchar resten av inredningen. På vidaXL har vi ett varierat utbud med något för alla.

TV skåp av trä i olika stilar

När du väljer en ny TV möbel är det viktigt att hitta en som matchar resten av din inredning. På vidaXL hittar du massor av billiga TV-bänkar i olika stilar. Om du letar efter något speciellt rekommenderar vi en TV möbel som är tillverkad i återvunnet trä. Dessa består av flera typer av trä och har flera färger. Alla är handtillverkade och därmed väldigt unika. Vissa andra TV skåp av trä i vårt sortiment har metalldetaljer som utstrålar en industriell känsla.

 

Andra stilar på vidaXL är skandinavisk, retro, klassisk och modern. Om du letar efter en slimmad design, varför inte välja en av våra högglansiga skåp. Till skillnad från olika material är det självklart att vi erbjuder TV-ställ i olika storlekar, eftersom vi vet att inget är mer irriterande när möbler inte har rätt storlek.

Komplett vägghängd tv-bänk för tillräcklig förvaring

På vidaXL hittar du fantastiska möbler till konkurrenskraftiga priser. Om du har nog med plats för ett stort TV skåp, rekommenderar vi att du kollar in våra tv-väggenheter. Du får en utomordentlig plats att ställa TVn och samtidigt gott om förvaringsutrymme. Eftersom allt har samma slimmade look, blir en vägghängd tv-bänk alltid en sammanhängande helhet. Det finns olika designer, sammansättningar, material och färger att välja bland.

Se mer