24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Skåp & lagring

Visar: 1-48 av 1592
  • ...

Ska du köpa skåp? Bläddra i vidaXLs sortiment

vidaXL har olika typer av skåp i sitt sortiment – optimalt för att få förvaringsutrymme i alla rum i ditt hem. Ett skåp låter dig inte bara förvara dina prylar bortom synhåll, de kan också användas för att betona vissa tillbehör. När du köper ett skåp, börja med att tänka på hur stort skåpet bör vara, och i vilket rum det ska stå. När allt kommer omkring finns de ju tillgängliga i nästan alla former och storlekar. Tänk på arkivskåp, garderober, skänkar och serveringsbord, byråer och whiskyskåp. På vidaXL hittar du ett brett utbud möbler, inklusive skåp och förvaringsutrymmes för alla rum i ditt hem.

Köpa ett elegant skåp

Väggskåp (eller egentligen alla skåp) är inte bara praktiska när du behöver ställa undan dina saker; de kan också bli ett riktigt blickfång i rummet. Ett arkivskåp brukar ofta inte se spektakulärt ut men om du behöver ställa ett i ditt vardagsrum eller sovrum är det förmodligen precis vad du vill ha. På vidaXL erbjuder vi både praktiska skåp, och skåp som ger din inredning det där lilla extra. Tänk till exempel på stora bokhyllor i trä med gott om plats för alla dina favoritböcker. Du hittar också smarta lösningar för mindre hem, såsom en bred byrå som kan fästas till väggen, förvaringslådor och mindre skänkar.

Skåp och förvaringslösningar tillverkade i olika material

Om du letar efter mer förvaringsutrymme och vill köpa ett nytt (vardagsrums) skåp har du flera material att välja bland. Det finns ganska många alternativ i kategorien träskåp! Det finns många olika typer av trä, och trä kan kombineras med andra material. Ett skåp tillverkat i återvunna material ser till exempel väldigt bra ut i en bohemisk eller vintage inredning. Dess vittrade look och flera färger gör det till en fantastisk möbel att kombinera med andra föremål. Andra populära kombinationer är trä och metall. Dessa material kan användas som ben men lämpar sig också för handtag eller andra detaljer. Ett trä- och metallskåp ser rätt ut i ett hem med en industriell inredning. Metallskåp är också ett bra alternativ när du går för en industriell look. Letar du bara efter en plats att visa dina samlingar? Varför inte välja ett öppet skåp eller ett skåp med glasluckor. När du gör ditt val, se till att ditt nya skåp passar med dina nuvarande möbler, har gott om förvaringsutrymme och såklart är ett som du gillar.

Se mer