24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (2420)
Bord  (2420)
Fällbord  (17)
Matbord  (619)
Nattduksbord  (479)

Bord

Visar: 1-48 av 2420
  • ...

Hitta billiga bord för varje inredning på vidaXL

Vi kan berätta allt om hur viktiga bord är – för dem är viktiga – men det som är viktigast är att du känner till vilka bord du har att välja bland, och hur du hittar din favorit. vidaXL är rätt plats för att hitta ett billigt bord i vilken stil som helst. Vare sig du drömmer om ett långt matbord där alla kan njuta av en måltid tillsammans, eller ett lantligt soffbord, eller till och med ett industriellt sidobord – vidaXLs utbud har något för alla. Förutom de olika stilarna, betonar vidaXL också dina valmöjligheter när det kommer till material. Dina alternativ är högkvalitativa material såsom akaciaträ, vackert återvunnet trä eller sheshamträ, alla dessa typer av trä kan kombineras med olika typer av metall.

Köpa ett bord som matchar din inredning

Om du letar efter ett nytt bord oavsett typ, är det viktigt att välja en design som matchar resten av rummet. På vidaXL hittar du stilar som skandinaviska, klassiska och lantliga. Varför inte välja ett robust industriellt bord med ram i metall. Lägg till några stolar med tygklädsel i kontrasterade färger för en livlig effekt. Våra klassiska bord är tillverkade i fint trä med vackra detaljer. Många av de billiga bord som du hittar på vidaXL är tillverkade i trä. Detta mångsidiga material kan användas i många olika designer. Andra alternativ för bord är plast och glas, den stora fördelen med dessa material är att de är enkla att rengöra.

När du letar efter ett bord, är formen en väldigt viktig faktor att ha i åtanke. Du kan välja olika former för dina matbord, soffbord eller sidobord men det är oftast rimligast att formerna matchar. Om ditt matbord till exempel har en organisk form, är ett runt eller ovalt soffbord ofta lämpligt. Samma gäller för rektangulära och kvadratiska.

Stort bord vs litet bord – en storlek passar inte överallt!

Stora vardagsrum kräver stora bord. Föreställ dig en lång, rektangulär design eller ett stort runt matbord. Om du inte riktigt har så mycket plats finns det fortfarande tillfredställande lösningar. Tänk dig ett hopfällbart bord, eller ett litet fyrkantigt bord som du kan ställa mot väggen.

Ingenting är omöjligt idag när det gäller soffbord och sidobord. Varför inte kombinera olika små bord i olika färger och använda dem som ett soffbord? Det kommer att hålla din inredning lätt och lekfull.

Prisvärda bord med en unik design

Om du letar efter en speciell möbel att ställa i din inredning, hittar du möbler och bord med en unik design på vidaXL. Dessa bord är kända för sina vackra former, kombination av material och färger. Ett bord tillverkat i glasfiber passar till exempel en modern inredning.

Se mer