Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Bord

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Olika typer av bord

Bord kommer i många olika former och storlekar, här på vidaXL har vi ett fantastiskt utbud att välja bland. Från vackra matbord för middagar med vänner och familj till tv-bänkar och soffbord för att skapa en underbar fokuspunkt i rummet. vidaXL strävar efter ett varierat sortiment med bord på nätet, så att du alltid hittar vad du letar efter. I vår butik har vi flera vackra sidobord i högkvalitativt trä, moderna soffbord och ett stort antal olika matbord.

Köp ett bord på nätet som passar din inredning

När du letar efter ett nytt bord, oavsett vilken typ du behöver är det väldigt viktigt att du väljer en modell som fungerar med resten av din inredning. Trä är ett mycket populärt material idag, eftersom det finns många sorter att välja mellan. Detta gör träbord till ett bra val för både moderna och traditionella interiörer. Bordsskivor i glas har en modern look och har fördelen med att det blir lättsamt att rengöra. När du letar efter ett sidobord finns det olika former att välja bland, såsom fyrkantiga eller halvrunda. När du väljer ett nytt soffbord har du chansen att skapa en underbar mittpunkt i ditt rum. Här på vidaXL har vi allt!

Kombinera former

Att kombinera olika bord är ett bra sätt att skapa ett unikt och blandat utseende. Välj till exempel ett stort rektangulärt matbord och ett runt soffbord. Trots att de inte nödvändigtvis går ihop kan det få en fin effekt i ditt hem. De senaste trenderna gör det även möjligt att kombinera flera mindre bord istället för ett stort. Detta gör din interiör ljus och lekfull.

Designerbord

Om du letar efter något speciellt till din inredning kan ett designerbord vara precis vad du letar efter. Dessa bord är kända för sina unika former, kombinationer av material och fantastiska stilar. Från ihåliga designer till droppformade, dessa vackra bord ger ditt rum en slående känsla.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
checkmark

Exklusiva erbjudanden

checkmark

Information om våra kampanjer

checkmark

De senaste produkterna

checkmark

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr