24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Dekor

Visar: 1-48 av 20244
  • ...

Ett brett utbud inredningsdetaljer

När du är färdig med inredningen är det dags att tillsätta inredningsdetaljer. Rätt dekor kommer verkligen att fullborda ditt hem och låter dig skapa din egna unika stil. Trender på detta område förändras snabbt. På vidaXL ser vi till att du alltid är uppdaterad med den senaste utvecklingen, nya trender och mode. Här hittar du fantastiska väggdekorationer, smakfulla tips, vackra väggklockor, bekväma kuddar med mera.

Inredningstips till vardagsrummet

Inredningsdetaljer är avsedda att skapa en ännu stiligare inredning. Ett rum med bara möbler är inte i närheten så inbjudande som ett rum med levande ljus och en mjuk filt på soffan. Med bara några få justeringar kan du förvandla ditt hus till ett hem. Att välja rätt inredning kan ibland vara en riktig utmaning vi vill därför ge dig några praktiska tips:

  • Se till att du inte har för många tillbehör som skapar en rörig känsla i ditt rum.
  • Välj objekt som stämmer överens med resten av inredningen.
  • Du kan även mixa stilar för att skapa en unik känsla.
  • Lek med färger i detaljer när resten av din inredning är lugn och neutral.

Olika typer av dekor

Inredningsdetaljer kommer i alla former och storlekar och det finns många olika idéer därute. Du kan välja att ha små inredningsdetaljer, men du kan också använda dig av en stor spegel eller en djurhuvud på väggen. Vill du experimentera med färg? Då är inredningsdetaljer den bästa lösningen! Välj några föremål i koppar, blå eller grön för att liva upp stämningen.

Kombinera flera färger och material

Om du kombinerar material ser din heminredning intressant och unik ut. Lite tips: Välj några mörka kuddar i konstpäls, kopparkorgar och stilrena ljushållare. En annan trend är att kombinera olika tyger med varandra. Välj en mjuk matta och kombinera med en stickad puff och pryd soffan med några kuddar. Slutligen kan du välja några ljus i slående färger. När du har fått nog av en färg och vill ha förändring kan du byta ut ljusen med en annan design eller färg för att skapa en helt ny känsla.

Se mer