@wood.country.cottage

Inredningsstilen bondgård


Rustik charm möter modern komfort


@mumandhome_

Gör dig redo att bli förälskad i bondgårdsstilen! Denna inredningsstil uppstod på landsbygden i slutet av 1800-talet. Den hyllar rustik enkelhet med naturmaterial som trä, linne och sten. Några vintage-touch är ett måste för att skapa den mysiga, inbodda känslan som definierar bondgårdsinredningen. Till skillnad från trender som kommer och går är bondgårdsstilen här för att stanna. Så låt oss lära oss hur man skapar ett varmt och välkomnande hem som känns som en kram från din favoritfilt.

 

Vilka är elementen i bondgårdsstilen?

Bondgårdsstilen handlar om att skapa en atmosfär av timmerstuga och att leva på landet. Du måste använda jordnära färger, rustika bondgårdsmöbler av naturmaterial och mysig inredning. Låt oss ta reda på mer om den här charmiga inredningen i bondgårdsstil!


Blanda och matcha färgerna från bondgården

1 / 3

Tänk naturligt, dämpat och bekvämt. Färgpaletten för bondgårdar består av varma vita färger, mjuka gråtoner och naturliga trätoner.

Material från bondgården som du kommer att älska

2 / 3

De material som du bör tänka på när du letar efter stuga-inspirerade möbler är:

 • Trä (även återvunnet trä)
 • Sten
 • Linne
 • Korg

Perfekt inredning för bondgårdsinteriör

3 / 3

Inredningen i bondgården definieras av gammaldags detaljer som korgar, mattor och ladugårdsdörrar som ger struktur. De gör att varje rum får en mysig rustik känsla!

Sätt upp en inredning i bondgårdsstil i 3 enkla steg!

Skapa en inredning i bondgårdsstil i tre enkla steg med häftiga texturer, vintageinspirerad inredning och statementpjäser!


 • Steg 1: Lek med mångsidiga texturer

  Att blanda texturer är ett måste i inredningen! Blanda till exempel vävda puffar, plyschöverkast och ett TV-slåp i återvunnet trä. Det ger djup och intresse åt ditt rum. Lägg upp flera lager!


 • Steg 2: Välj gammaldags tillbehör

  Lägg till unika dekorationer som en skattkista, gamla klockor och vintagetillbehör för en charmig inredning. Vad sägs om en fåtölj med djurmönster som definitivt kommer att stjäla rampljuset?


 • Steg 3: Skapa en avkopplingsplats

  Bondegårdsstilen inbjuder oss att sakta ner och uppskatta små ögonblick. Se till att bygga en avkopplingsplats för en härlig fritid. Rustika kaffebord kan vara precis vad du behöver för ett mysigt vardagsrum.


Viktiga saker för din inredning i bondgårdsstil

Skapa rustik charm med dessa oumbärliga produkter för bondgårdar - köp alla dina favoriter nedan.


-10%
+ 4 alternativ
589.00 kr

Inkl. moms

460,16 kr /m²

968.00 kr

Inkl. moms

Handla produkter keyboard_arrow_right


 

Idéer för bondgårdsinredning från våra kunder

De bästa idéerna för inredning i bondgård kommer från våra #sharemevidaxl-kunder; kolla in dem!


 

Dekorera varje rum i bondgårdsstil

Bondgårdsstilen fungerar som magi i alla delar av ditt hem. Låt oss se hur du kan göra om ditt badrum, vardagsrum och sovrum i bondgårdsstil.


@loving.madame.margaret

Bondgårdsbadrum

Förvandla ditt badrum till en avkopplande, spa-liknande plats med en design i bondgårdsstil. Lägg till ett fristående badkar, ett handfat i sten och vintageinspirerad belysning. Släng sedan in naturliga trädetaljer och grönska för en touch av natur.

@vextnattis

Bondgårdsvardagsrum

Vardagsrum är de ultimata platserna för avkoppling, och ett vardagsrum i bondgårdsstil är perfekt för att umgås med familj och vänner. Välj bekväma sittmöbler i naturliga tyger som linne och läder och lägg in en bekväm matta. Lägg till rustika trädetaljer som soffbord eller söta lyktor för att få en känsla av bondgårdsinredning.

@jennascasa

Bondgårdssovrum

Gör dig redo att mysa med ett sovrum i bondgårdsstil! Välj en sängstomme i trä och lägg på ett lager med mjuka sängkläder eller filtar. Lägg till några vintageinspirerade dekorationer, som väckarklockor och vävda korgar. Släng sedan in några dekorativa kuddar och ett mjukt överkast för att få en sista touch!

Upptäck alla inredningsstilar


Är du inte säker på vilken stil som passar dig bäst?

Se allaMer inspiration


 

Från vår butik till ditt hem - Var med i #sharemevidaxl-galleriet!

Låt dig inspireras av vidaXL!

Vill du skapa ditt drömhem? Förutom ett brett utbud av produkter att välja mellan behöver du också lite inspiration för hem och trädgård. För att guida dig genom de mest välkända inredningsstilarna och de vackraste  trenderna för tillfället har vi skapat detta inspirationsområde.

Att göra ditt hus till ett hem innebär att hylla din unika personlighet i varje detalj. Vi bjuder in dig att låta dig inspireras av oss och utforska den ultimata listan över inredningsstilar. Låt dig bli förälskad i den minimalistiska skönheten i den Scandinaviska och moderna stilen eller lägg till lite djärva inslag med den industriella stilen. Möt inredningsstilen Bongdgård den är oförglömlig med sina rustika accenter. Vad sägs om de vackra bohemiska och retro-stilarna? Kolla in dem!


#sharemevidaXL: våra produkter, din design

Sanningen är att vi hämtar inspiration från riktiga hem och människor som använder våra inredningslösningar och stylingtips i sitt hem. Så våra konsumenter är hjältarna som inspirerar oss. Vi uppskattar att de delar med sig av sin heminredning till oss. Vi ser det som en stor källa till inspiration för hem och trädgård.

Därför har vi skapat en plats där alla stilar och trender inom heminredning samlas och där våra kunder står i fokus. Låt dig inspireras av våra kunders skapelser genom att besöka vår sida #sharemevidaxl, som är helt och hållet tillägnad att hylla dig och dina kreativa mönster. Här hittar du ett stort utbud av våra produkter, stylade i riktiga hemmiljöer. Du kan se hur de kan passa in i din inredning och inspireras! Vill du synas där? Kontrollera villkoren här!


Anmäl dig till de inspirerande nyhetsbreven

Visste du att den bästa inredningsinspirationen för hemmet börjar med ett e-postmeddelande då och då? Låt och presentera: våra inspirerande nyhetsbrev! För att komma igång är det bara att registrera dig, så skickar vi dig våra otroligt användbara nyhetsbrev. Våra nyhetsbrev innehåller allt från inspiration för hem och trädgård till inredningsidéer och enorma samlingar av häftiga saker som varje hus borde äga.

Du blir den första som får reda på nya spännande trender och uppdateringar om populära designstilar. Använd nyhetsbreven som en inspirationskälla för dina projekt hemma! Prenumerera på våra inspirerande nyhetsbrev och gå med i vidaXL-communityt!