24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (62)
Stolar  (62)
Gungstolar  (62)

Gungstolar

Visar: 1-48 av 62

Köp en gungstol för extra avkoppling

När du letar efter en gungstol kanske du blir full av gamla minnen. Kanske dina mor- eller farföräldrar brukade gunga fram och tillbaka när de berättade historier, eller tog en tupplur. En gungstol är perfekt för att koppla av på. Om du så läser en bok, eller bara tittar på tv kan det vara väldigt avkopplande att gunga fram och tillbaka. Det finns olika designer som bara gungar lite, och andra som låter dig gånga hur mycket du vill. På vidaXL hittar du ett antal olika bekväma gungstolar. Om du bestämmer dig för att du inte gillar gungstolar kan du bläddra genom vårt breda utbud av vanliga barstolar, matstolar, fåtöljer och massagestolar.

Ställ in en nostalgitripp i ditt vardagsrum

Många av oss känner nostalgi vid tanken på en gungstol. De är inte så populära som de brukade bara, men i gungstolens glansdagar kunde man hitta en i nästan alla vardagsrum. Mammor och pappor brukade använda dem för att gunga sina barn, och senare deras barnbarn. För lite nostalgi i ditt vardagsrum kan en gungstol vara ett bra alternativ. Dessa stolar är dessutom väldigt lämplig för de äldre. Förutsatt att sitsen inte är för djup kan dess gungande rörelse hjälpa dem att ta sig upp ur stolen på egen hand.

Gunga utomhus

Gungstolar är inte bara för inomhusbruk. Skaffa istället en gungstol till din trädgård och njut av solskenet! Utomhusstolarna är vanligtvis tillverkade i trä eller stål. Lägg till en dyna i en fin färg och du är redo att gunga loss. Oavsett om du väljer en stol för utomhus- eller inomhusbruk har vidaXL ett stort urval gungstolar för dig!

Rustika gungstolar i trä

En gungstol i trä på altanen eller under en paviljong ger din trädgård en rustik känsla. vidaXL har fina gungstolar i trä i sitt sortiment. Varför inte välja en vit design som ser bra ut på altanen? Du hittar flera designer som är tillverkad i bambu, eller vackert akaciaträ.

Se mer