24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (814)
Stolar  (814)
Barstolar  (814)

Barstolar

Visar: 1-48 av 814
  • ...

Köpa färgglada billiga barpallar

vidaXLs breda sortiment av billiga barpallar är optimal för de som inte har ett vanligt matbord hemma, utan har ett barbord istället. Barstolar är annorlunda än vanliga stolar eftersom de vanligtvis inte har något ryggstöd. Detta gör dem precis lika bekväma att sitta på som en vanlig matstol! vidaXLs sortiment består av olika stolar och barpallar, både med eller utan ryggstöd och/eller armstöd i olika färgglada färger. Om du har en öppen planlösning hemma är matstolarna som du köper också en viktig del av ditt vardagsrum. Så välj en stil som passar väl med möbler som du har.

Bekväma barstolar för alla inredningar

vidaXL är en perfekt plats att hitta billiga barpallar som ser bra ut i alla typer av inredningar. Utbudet färger som finns tillgängliga innebär att det finns en lämplig stol för alla. För att se till att du kan njuta av din frukost, lunch eller middag till fullo, erbjuder vidaXL ett antal bekväma barstolar med rygg- och/eller armstöd. De flesta barstolarna levereras också med fotstöd för extra komfort. Det finns också massor att välja bland när det kommer till material. Tänk på smarta textiler, konstläder eller barstolar i trä. Du kan till exempel beställa en vacker skandinaviska barstolar. Förutom barstolar erbjuder vidaXL också kompletta barset med bord och stolar.

Trendiga industriella barstolar

Allt prat om hemmabarer kanske får dig att tänka på stora loft, eller en stor öppen yta med en köksö med bar i mitten. Detta gör den industriella stilen perfekt för en barstol. Industriella barstolar på vidaXL finns i olika typer. Vad som skiljer denna stil är kombinationen av stål, trä och läder. vidaXLs kollektioner har några riktigt anmärkningsvärda möbler. Vad sägs som en barstol tillverkad av äkta mopeddelar från Asien i ditt hem?

Extra sittplatser för gäster

Har du gäster på middag eller har du planerat en fest? En barstol är lättsam att ta fram. Eftersom de flesta av våra pallar är justerbara i höjd, kan alla dina gäster sitta i samma höjd som dem som sitter i soffan eller andra stolar.

Köp en stol, eller en hel grupp

En uppsättning barstolar kommer väl till pass när du har ett barbord. Om du bara behöver stolar att sitta på vid köksbänken, eller om ditt barbord är lite mindre kan du välja en eller två barstolar. Möjligheterna är oändliga.

Se mer