Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Barstolar

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Bekväma fåtöljer

I de flesta ordböcker är ordet fåtölj definierat som ”bekväm sittmöbel”. Här på vidaXL är det detta vi tänker på när vi skapar vårt underbara urval av sådana möbler. I dessa stolar kan du verkligen koppla av med en bra bok eller titta på din favoritserie. Våra bekväma fåtöljer är också fantastiska för att njuta av en tupplur. För optimal avkoppling hittar du en mängd olika stolar och fotpallar, såväl som massagestolar och justerbara stolar, allt här på vidaXL.

Fåtöljer i tyg och konstläder

Vissa människor föredrar stolar klädda i tyg eftersom de utstrålar mer värme. Du kan också välja en stol i konstläder. Detta material känns underbart och kan enkelt rengöras. När alla dina möbler är tillverkade i läder betyder det inte nödvändigtvis att din vackra nya fåtölj måste följa samma mönster. En kombination av olika material ger din inredning ett unikt och eklektiskt utseende.

Justerbara, stolar för avkoppling

Här på vidaXL älskar vi att hjälpa dig med att uppnå ultimat avkoppling med våra underbart bekväma och justerbara fåtöljer. Vi har ett utmärkt urval stolar med justerbara ryggstöd så att du kan luta dig tillbaka och verkligen koppla av eller till och med ta en tupplur. Medföljande fotstöd kompletterar dess komfort. Liggfåtöljen är en annan typ av fåtölj som kan hjälpa dig att koppla av. Du kan enkelt ta dig ur stolen eller sätta dig ner tack vare dess lutande system. Förutom detta är fotstödet inställbart så att du kan lägga dig ner och ha ett bekvämt fotstöd. Fantastiskt!

Skapa en enhetlig inredning

Genom att tillsätta en avkopplingsfåtölj till din inredning kan du snabbt skapa en mysig sitthörna. Det är också ett fantastiskt sätt att sätta färg på ett område i rummet. Välj en underbar lila stål eller en fåtölj med lapptäcke. Detta kommer att lätta upp en svart eller vit inredning, medan det blir ett riktigt blickfång i rummet.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
checkmark

Exklusiva erbjudanden

checkmark

Information om våra kampanjer

checkmark

De senaste produkterna

checkmark

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr