Bohemisk inredningsstil

En färgglad och eklektisk inredning med en personlig känsla

 

Med en bohemisk inredning kan du åka på semester i ditt eget hem. Denna inredningsstil är fylld med livliga färger, naturmaterial, texturer och djärva mönster. Det är också den perfekta stilen när du vill ställa fram allt du samlat på dig under dina resor. Om du vill låta din kreativitet flöda: då är den bohemiska stilen för dig!

 

Se alla bohemiska artiklar

 

Starka färger och vågade mönster

Användning av mönster och färg är mycket viktigt i en boho-interiör. Den bohemiska stilen är en eklektisk stil där allting funkar. Var inte rädd för oväntade kombinationer! Jordtoner kombineras ofta med juveltoner och ljusa metaller som accentfärger. Tapet med djärva tryck, mattor, kuddar och filtar låter din personlighet lysa igenom. Om du verkligen vill att din interiör ska andas bohem, sätt upp en gobeläng i ditt vardagsrum eller sovrum.

 


 

 

Bohemiska möbler & tillbehör

Det finns inte två bohemiskt inredda rum som ser exakt likadana ut. Detta är den perfekta stilen om du vill skapa något unikt. Boho-möbler är tillverkade i naturliga material såsom rotting, bambu, rotting, jute, sisal och återvunnet trä. Den här stilen låter dig uppleva de platser du har rest till igen, genom att visa upp olika dekorationer i ett trevligt skåp eller på ett sidobord.

 

 

Se alla bohemiska artiklar

 

 

 

Se alla stilar för 2022