De hetaste trenderna: Guldaccenter

Den glamour som ditt hem behöver för att lysa

 

Guld har alltid varit en symbol för rikedom och lyx. Dess användning inom inredning har utvecklats över tiden, från rikedom till kitsch. Om den balanseras korrekt skapar guld en lyxig och elegant estetik.

Guldaccenter är tillbaka i stil, och har verkligen fångat vår uppmärksamhet. Våga använda gyllene accenter för att skapa en elegant atmosfär, eller gör något vackert med eleganta gulddetaljer. Dekorera ditt hem med guldtillbehör eller möbler med en guldfinish för en elegant utstrålning.

 

 

Färgkombinationer som är både djärva och lugnande

Att använda guldaccenter kan verka som en utmaning, men lyckligtvis kan denna snygga trend lära oss hur man undviker en trist design. Guld bör tonas ned med en väl genomtänkt färgpalett, och vi är här för att ge dig några alternativ.

Den säkraste satsningen är att använda svartvitt med guldaccenter. Denna kombination skapar verkligen ett förädlat utseende. Eller använd neutrala toner i kombination med guld. Detta kommer att ge ditt hem lite värme. Slutligen kan du också välja ett mycket djärvt färgschema som kombinerar inslag av guld med djupgrönt eller blått eller en mjuk champagne-rosa palett för att göra snyggt i din inredning.

 

 

Guld måste användas med de rätta materialen

Guld ska alltid användas med rätt material. Eftersom det är lyxigt behöver guld en subtil bas som låter det lysa, men inte överväldiga. När det gäller möbler och tillbehör, välj ett material som passar utrymmet för att skapa ett balanserat helhetsintryck. Att använda guld i kombination med stål eller glas skapar en fantastisk modern känsla. Du kan också förena guldaccenter med massivt trä för att skapa ett elegant rum. För en heltäckande extravagant design, kombinera guldaccenter med marmor och sammet.

 

      

Använd guldaccenter för att förvandla gängse till spektakulärt

Svartvita minimalistiska inredningsdetaljer förtjänar också att sticka ut. Lite guld är den perfekta lösningen. Kuddar, gardiner eller armaturer kan alla kläs upp med gyllene accenter för ett levande och snyggt utseende. Accentuera specifika utrymmen i ditt hem genom att skapa en varm och inbjudande atmosfär i din befintliga design. Tänk också på att gyllene accenter kan användas för att uppmärksamma mindre rum eller utrymmen. Guldets glans ger intryck av att ett rum är mer öppet och rymligt.