24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (4906)
Utemöbler  (4906)
Dynboxar  (73)
Utebord  (361)
Uteottomater  (35)
Utesängar  (32)

Utemöbler

Visar: 1-48 av 4906
  • ...

Njut av friska luften med billiga utemöbler från vidaXL

vidaXL är känt för sitt stora utbud av produkter för hemmet, trädgården och möbler. Förutom flera kända och mindre kända varumärken, hittar du också många produkter från vidaXLs egna varumärke. Genom åren har våra trädgårdsmöbler förbättrats, blivit ännu mer bekväma och vi har tillsatt fler alternativ och funktioner.

 

På vidaXL hittar du verkligen allt: kompletta utomhusmöbelset, trädgårdsbord (med eller utan stolar), solstolar, utomhussangar, trädgårdsbänkar, utomhuslådor, överdrag till utemöbler och separata utomhusstolar. Eftersom inte alla har så mycket utrymme till sitt förfogande, har vi också mycket variation i dessa produkter.

 

För balkonger och mindre trädgårdar kan du skaffa ett caféset eller en tidlös trädgårdsmöbel i trä, och i en stor trädgård skulle våra loungegrupper, eller trädgårdsmöbler definitivt vara lämpligt. Vi tänker på alla våra kunder!


Köpa trädgårdsmöbler online

Har din trädgård några år på nacken? Då kanske du letar efter något nytt. Precis som med inredning, uppstår nya trender för utemöbler varje år. Om du vill köpa trädgårdsmöbler, finns det några saker du behöver tänka på. Det kanske låter som ett överflödigt tips men storlekar och mått är inte nedskrivna i onödan.

 

Vi älskar mottot ”tänk stort”, men det går inte lika bra med en liten trädgård, då rekommenderar vi en vacker rottinggrupp med två stolar, eller ett trevligt caféset, perfekt för en romantisk middag för två. När du handlar på nätet är det ännu viktigare att du verkligen överväger produktens specifikationer, så du inte slösar både pengar och tid. På vidaXL kan du enkelt beställa utemöbler: vi erbjuder helt gratis frakt och retur!


Ta en titt på våra billiga trädgårdsmöbler

Att köpa nya trädgårdsmöbler kan bli en ganska saftig utgift. På grund av detta hittar du flera billiga trädgårdsgrupper på vidaXL. Vi tycker att alla ska kunna njuta i en mysig stol i sin egen trädgård. Det finns inget bättre än att koppla av på sin egen loungegrupp på vårens första varma dag eller på en varm eftermiddag, eller hur?

 

Trädgårdstrender de senaste åren

På senare tid har några saker förändrats som numera är oumbärliga i din trädgård.

 

Trend 1: Design för insida och utsida. En av de mest karakteristiska förändringar är att designen sträcker sig från uteplatsen till vardagsrummet. Man ser ofta samma stil, färger, material som också används inomhus. Du kan uppnå en look som denna med dyrare trädgårdsmöbler, men det är självklart också möjligt med billiga trädgårdsmöbler som du hittar på vidaXLs möbelrea.

 

Trend 2: Stora loungegrupper. Något annat som du också verkligen behöver i din trädgård är en loungegrupp. Loungegrupper har blivit större och större med åren, vilket innebär att du kan ha flera gäster som kopplar av samtidigt. Fördelen med en loungegrupp är att du kan arrangera dem på olika sätt. På så sätt får du alltid plats i utrymmet som du har. När det gäller loungegrupper har vidaXL också ett brett utbud material, modeller och färger.

 

Trend 3: Användning av naturliga material. Vi har sett användningen av naturliga material i trädgårdsmöbler i några år nu. Detta har delvis förklaringen att de är hållbara material som håller länge, men samtidigt ser vackra ut. Trä ger till exempel din trädgård en varm och rustik känsla. Trä kan också enkelt kombineras med andra stilar och material. Detta gör det enkelt att blanda olika möbler och tillbehör som du redan har med dina ny trädgårdsmöbler i trä.

 

Ovanstående trender bevisar gång på gång att du inte alltid behöver de dyraste prylarna för att få en vacker och mysig vibb!


Förvara trädgårdsmöbler

Allt gott har tyvärr ett slut, även sommaren. Det betyder att du inte kan sitta ute utan att bli förkyld. För att se till att dina trädgårdsmöbler förblir vackra är det viktigt att underhålla dem ordentligt, och förvara dem på en torr plats. Det finns dock inget behov att ta in hela uppsättningen för lite regn. Du kan täcka hela uppsättningen med ett möbelöverdrag. Förvara alltid dina dynor inomhus. På så sätt kan du njuta av dina billiga trädgårdsmöbler och tillbehör ännu längre.


Skaffa designmöbler till ett skarpt pris

Det är också trevligt att följa en viss stil på din uteplats. Gillar du lantligt, romantiskt, modernt eller elegant? Vi har många lyxiga designmöbler i vårt sortiment, till exempel stora loungegrupper. Dessa grupper är tillverkade i högkvalitativa material såsom rotting, korg, konstrotting, trä eller aluminium. Detta garanterar åratal av skoj! Många loungegrupper består av separata delar, så om du vill göra förändring kan du välja en helt ny setup och ge hela din trädgård en ny utstrålning.

 

Vill se mer? Kolla in kategorierna nedan:

 

Se mer