Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser
Möbler  (4934)
Utemöbler  (4934)
Dynboxar  (109)
Utebord  (471)
Uteottomater  (85)
Utesängar  (38)

Utemöbler

Njut av friska luften med billiga utemöbler från vidaXL

vidaXL är känt för sitt stora utbud av produkter för hemmet, trädgården och möbler. Förutom flera kända och mindre kända varumärken, hittar du också många produkter från vidaXLs egna varumärke. Genom åren har våra trädgårdsmöbler förbättrats, blivit ännu mer bekväma och vi har tillsatt fler alternativ och funktioner. På vidaXL hittar du verkligen allt: kompletta utomhusmöbelset, trädgårdsbord (med eller utan stolar), solstolar, utomhussangar, trädgårdsbänkar, utomhuslådor, överdrag till utemöbler och separata utomhusstolar. Eftersom inte alla har så mycket utrymme till sitt förfogande, har vi också mycket variation i dessa produkter. För balkonger och mindre trädgårdar kan du skaffa ett caféset eller en tidlös trädgårdsmöbel i trä, och i en stor trädgård skulle våra loungegrupper, eller trädgårdsmöbler definitivt vara lämpligt. Vi tänker på alla våra kunder!

Köpa trädgårdsmöbler online

Har din trädgård några år på nacken? Då kanske du letar efter något nytt. Precis som med inredning, uppstår nya trender för utemöbler varje år. Om du vill köpa trädgårdsmöbler, finns det några saker du behöver tänka på. Det kanske låter som ett överflödigt tips men storlekar och mått är inte nedskrivna i onödan. Vi älskar mottot ”tänk stort”, men det går inte lika bra med en liten trädgård, då rekommenderar vi en vacker rottinggrupp med två stolar, eller ett trevligt caféset, perfekt för en romantisk middag för två. När du handlar på nätet är det ännu viktigare att du verkligen överväger produktens specifikationer, så du inte slösar både pengar och tid. På vidaXL kan du enkelt beställa utemöbler: vi erbjuder helt gratis frakt och retur!

Ta en titt på våra billiga trädgårdsmöbler

Att köpa nya trädgårdsmöbler kan bli en ganska saftig utgift. På grund av detta hittar du flera billiga trädgårdsgrupper på vidaXL. Vi tycker att alla ska kunna njuta i en mysig stol i sin egen trädgård. Det finns inget bättre än att koppla av på sin egen loungegrupp på vårens första varma dag eller på en varm eftermiddag, eller hur?

Skaffa designmöbler till ett skarpt pris

Det är också trevligt att följa en viss stil på din uteplats. Gillar du lantligt, romantiskt, modernt eller elegant? Vi har många lyxiga designmöbler i vårt sortiment, till exempel stora loungegrupper. Dessa grupper är tillverkade i högkvalitativa material såsom rotting, korg, konstrotting, trä eller aluminium. Detta garanterar åratal av skoj! Många loungegrupper består av separata delar, så om du vill göra förändring kan du välja en helt ny setup och ge hela din trädgård en ny utstrålning.

Se mer