24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Hus & bygg  (813)

Staket

Visar: 1-48 av 813
  • ...

Billiga staket 

Ditt staket definierar gränsen runt din trädgård eller uteplats och ger dig möjligheten att koppla av ostört i ditt hem. Att välja rätt staket kan verkligen göra din egendom till en bättre plats.


På vidaXL har vi ett stort utbud prisvärda staket i en mängd olika stilar.


 

I vårt sortiment hittar du staket för alla budgetar, oavsett om du är intresserad av en kraftig och stadig gabion, trästaket, metallstaket, honsmat, staketstolpar, staketspjälor, stangselgrindar, eller en klassisk gärdsgård.


Välj det perfekta trädgårdsstaketet

Ett trästaket erbjuder säkerhet och privatliv, det är en integrerad del av utrymmet som omger ditt hem. Det är det första dina besökare ser när de anländer, och ett sätt att presentera din personlighet för omvärlden. När du väljer ett trädgårdsstaket är det viktigt att ta hänsyn till dina behov. Det finns vanligtvis två typer av trädgårdsstaket: fasta och spaltade.


Massiva trädgårdsstaket är sådana med lite eller inget utrymme mellan brädorna. De är ett bra alternativ om du vill ha maximalt insynsskydd. En extra bonus är att de även kan sänka bullernivån, vilket är bra om ditt hem ligger vid en trafikerad gata. Om du har husdjur kan det vara smart att välja ett massivt staket eftersom de kan förhindra dem att springa bort. Tänk dock på att detta typ av staket kastar extra skugga på din gård och begränsar solljuset.


Ett ribbat staket är en vacker detalj i din trädgård. Det döljer inte hela vyn och bidrar till ett högre ljusinsläpp. Även detta typ av staket kan ge dig avskildhet i kombination med klätterväxter eller buskar. Det är ett bra alternativ om du bor i ett lugnt område och estetik är viktigare för dig än att skydda din egendom mot nyfikna ögon.

 

Fördelar med trästaket

Trästaket är ett klassiskt val för alla trädgårdar, oavsett storlek och stil. Trästaket kräver också regelbunden målning eller rengöring för att behålla stilen. En fördel är att du inte behöver hålla dig till samma färg. Du kan ge din trädgård en helt ny look varje gång du målar om.


Ta en titt i vårt sortiment för att hitta ett brett utbud av trästaketpaneler i olika stilar och storlekar, från låga och dekorativa staketstaket och gräskanter, till höga och massiva staketpaneler.


Fördelar med metallstaket

Metallstaket ger ditt hem ett elegant och modernt utseende. De är starka, robusta och rekommenderas om säkerhet är prioriterat. Metallstaket, såsom aluminium och stål kräver mindre underhåll vilket gör det till ett populärt val. De påverkas inte så lätt av regn och vind, och kräver därmed minimalt underhåll och reparation.


Kolla in våra produkter för att hitta de bästa metallstaketen enligt dina behov. Våra filter underlättar när du gör dina val. Det är lätt att välja paneler i perfekt längd och höjd för din uteplats, såväl som färg och stil som matchar ditt hus och din trädgård. 

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer