24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Hem & trädgård  (74)
Pool & spa  (74)
Pooler  (74)

Pooler

Visar: 1-48 av 74

Svalka dig i din egen pool

I takt med att somrarna blir varmare och varmare, blir det vanligare att ha en billig pool hemma. Pooler är inte längre exklusiva för herrgårdar med gigantiska trädgårdar. Idag finns massor av olika pooler för alla budgetar och trädgårdar. Föreställ dig att hoppa ner i din egen pool och koppla av hela dagen, eller till exempel dra igång ett poolparty för dina vänner en solig lördag? Allt detta blir möjligt tack vare vårt breda sortiment. Pooler kan delas in i två olika typer – de som är nedgrävda i marken och pool ovan mark. På vidaXL har vi specialiserat oss på att erbjuda pool ovan mark i olika storlekar och stilar. Dessa pooler är generellt mer prisvärda och enkla att installera så att du snabbt kan ta dig ett dopp. Kolla in vårt sortiment med till exempel Intex och Bestway-pooler, pool- & spatillbehör och span.

 

Hur man väljer en pool ovan mark online

Att välja en pool ovan mark kräver lite undersökning. Även om du inte kan vänta på att ta ett dopp, är det viktigt att ha följande saker i åtanke.

  • Platsstorlek

Se till att din pool passar in i din trädgård eller det utrymme du har tillgängligt – ta det säkra före det osäkra.

  • Lokala bestämmelser

På vissa platser finns det regler om utrymmet mellan en pool och dess omgivande strukturer. Se till att du inte bryter mot några regler och bestämmelser eftersom det kan bli en tråkig historia.

  • Form

Ovanmarkspooler finns tillgängliga i olika former (runda, ovala, rektangulära, m.m.) och vissa av dem kanske inte lämpar sig för din trädgårds storlek och form. Estetik spelar också roll, så att välja form är också en fråga om smak.

  • Djup

Tänk på vem som ska använda poolen. Om det handlar om vuxna och erfarna simmare är en djup pool ett bra val. Om det kommer finnas barn som springer runt rekommenderar vi en pool med kortare väggar.

  • Permanent eller tillfällig

Beroende på vilket material de är gjorda av måste vissa pool ovan mark tas undan och förvaras under vintern, medan andra (vanligtvis stål) kan hålla sig under hela året.

 

Hitta en billig uppblåsbar pool

Om du letar efter ännu ett prisvärt alternativ som också ger dig mer flexibilitet, är en uppblåsbar billig pool ett bra val. På vidaXL erbjuder vi ett stort utbud att välja bland. Vi har uppblåsbara pooler som passar en hel familj eller en grupp vänner, eller mindre pooler som blir ett perfekt alternativ till ett begränsat utrymme. När den är tömd kan en sådan pool enkelt passa i bagageutrymmet på din bil så att du kan ta med den och blåsa upp den vart du vill.
Kolla in våra produkter för att hitta en billig uppblåsbar pool som erbjuder massor av skoj för familjen under sommaren.

 

Din trädgård behöver en barnpool

Sommaren är barnens favoritsäsong, och med en barnpool kan du ta tillvaron till en helt ny nivå. En uppblåsbar barnpool är ett prisvärt alternativ till en vanlig pool, och den kräver inte några ansträngningar för att ställa iordning. Innan du vet ordet av kommer dina barn ha massor av skoj i vattnet. Ett perfekt sätt att fly undan värmen och umgås med vänner.
Med dess ljusa färger och kreativa mönster är en barnpool en bra tillgång för alla trädgårdar i sommar. Beroende på barnens ålder kan du välja en pool för småbarn eller en som erbjuder mer utrymme för större barn att leka i. Oavsett behov och krav kan du hitta den perfekta lösningen i vårt sortiment.

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer