24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Sängar & sängramar

Visar: 1-48 av 2676
  • ...

Hitta en billig säng på vidaXL

Om du letar efter sköna men billiga sängar har vidaXL exakt vad du letar efter. Eftersom den viktigaste delen av ditt sovrum är – som namnet antyder – din sovplats bör du ta din tid för att hitta rätt typ av säng. Din säng bör vara stor nog, bekväm att ligga i så att du kan vakna utvilad men den bör också matcha din sovrumsinredning. vidaXL har ett brett sortiment av billiga sängar, antingen med eller utan madrass eller ribbotten. Sängar har olika stilar. Hitta allt du behöver för ultimat avkoppling.

Dags att köpa en säng? Kom och på våra enkel- och dubbelsängar

vidaXLs sortiment av sängar och tillbehör är så varierat som möjligt. Du hittar inte bara ett brett sortiment enkelsängar, loftsängar och våningssängar men även dubbelsängar och kontinentalsängar. Komfort är högsta prioritet vad gäller alla sängar men låt oss inte glömma bort utseende! Vårt sortiment är en mix av moderna, industriella och skandinaviska sängar, så att du alltid hittar något som matchar din stil och din planlösning i sovrummet. På vidaXL har vi alltid fri frakt, oavsett sängens storlek.

Vilket material väljer du till din sängstomme?

vidaXLs sängstommar finns tillgängliga i olika stilar men även i flera olika material. För ett sovrum med en lantlig stil kan du välja en sängstomme i trä. Till skillnad från sängar helt i trä har vidaXL också sängstommar som kombinerar trä och metall – perfekt för en industriell stil! Andra populära material som men ofta ser i skandinaviska och retro designer är textil. Det finns många färger att välja bland, såsom mjuk grön, grå eller blå. Letar du efter en mer speciell sängram? Överväg en av våra sängar i konstläder. Om du letar efter något riktigt speciellt erbjuder vidaXL också lädersängar med inbyggd ledbelysning, du kan då ställa in stämningen genom att bara välja färg med fjärrkontrollen. Ett annat alternativ är att välja en säng med en speciell form. Dina alternativ är blad annat en rund säng eller en vågformad säng. Dessa mjuka former utstrålar en behaglig atmosfär i ditt sovrum.

Våningssängar och loftsängar för barn

Barn och läggdags är kanske inte alltid den bästa kombinationen. Du kan dock förvandla läggningen till något roligt med en härlig sängdesign. På vidaXL hittar du flera roliga barnsängar, såsom en brandbil eller ett slott men även loftsängar och våningssängar när barnen måste dela rum. Att få barnen i säng kommer få som på räls med en vidaXL sängstomme!

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer