@happy_wife.happy_home

Industriell inredningsstil


Ta till dig den grova elegansen i den industriella designen


@hausofteasdale

Industriell stil är en typ av design inspirerad av fabriker och lagerlokaler. Den påverkas av djärva industriella utrymmen och förvandlar dem till heminredning. Du hittar utsatta tegelväggar, metallrör och möbler i grovt trä. Färgerna är diskreta och stämningen är edgy. Det är det perfekta sättet att få in lite av downtowns coolhet i ditt hem, oavsett om du bor i ett loft eller bara vill lägga till lite industriell stil i ditt rum. Låt oss tillsammans dyka in i den industriella inredningen och göra ditt hem till en total trendsättare!

 

Vilka är elementen i den industriella stilen?

Om du vill ha en spännande, urban look i ditt hem kan du välja en inredning i industriell stil! Det handlar om att använda färger som grått, brunt och svart. När det gäller material väljer du metall, betong och återvunnet trä. Funktionella möbler av stål, synliga tegelväggar och lågt hängande takarmaturer ger rummet en autentisk känsla. Glöm inte att lägga till industriella accessoarer som metallinramade speglar för att slutföra looken!


Hur man använder sig av en färgpalett i industriell stil

1 / 3

Färgpaletten i industriell stil definieras av dämpade toner och råa ytbehandlingar. Nyanser av grått, svart och brunt tillsammans med metalliska accenter skapar en rå och modern känsla.

Industriella material som du behöver

2 / 3

Material i industriell stil är grova, råa och fulla av karaktär. Om du vill ha rätt industriella inredningsdetaljer kan du titta på:

 • återvunnet eller nödtorftigt trä
 • metall i valfri färg
 • läder
 • tegelväggar
 • detaljer av betong eller sten

Bygg en inredning i industriell stil som ett proffs

3 / 3

Dekorationer i industristil är praktiska och snygga. Tänk på metallaccenter, möbler i rått trä och enkel design. För en mer autentisk känsla kan du lägga till vintagetillbehör, till exempel bildelar.

Skapa en inredning i industriell stil i 3 enkla steg

Det är enkelt och roligt att skapa en inredning i industriell stil! Här är tre enkla steg för att komma igång:


 • Steg 1: Använd råa material i industriell stil

  För att skapa en verklig industrikänsla kan du använda möbler som kombinerar de två mest populära industriella materialen, trä och metall. Leta efter möbler som lätt kan bli rummets mittpunkt, till exempel en TV-möbel i svart trä med metallben och öppna hyllor.


 • Steg 2: Fokusera på funktionella möbler

  Industristil är praktiskt, så välj möbler som är både snygga och användbara. Välj möbler med stålramar, till exempel soffor, med rena linjer och minimala detaljer.


 • Steg 3: Lägg till industriella inredningstillbehör

  Små detaljer som metallinramade speglar, lampor med Edisonlampor eller geometrisk väggkonst kan ge en industriell inredning den sista touchen. Ha kul att leka med olika industriella tillbehör för att skapa ett utrymme som är helt och hållet dig själv!


Essentiellt för din industriella inredningsstil

Gör dig redo att omfamna den urbana looken med dessa industriella stilar - köp alla dina favoriter nedan.


Handla produkter keyboard_arrow_right


 

Idéer för industriell inredning från våra kunder

Den bästa inspirationen till industriell stil kommer från våra #sharemevidaxl-kunder; kolla in det!


 

Hur du inreder ditt hem i industriell stil rum för rum

Är du redo att ge varje rum i ditt hem en urban prägel? Industriell stil är svaret! Upptäck hur du kan lägga till industriella inredningselement i ditt kök, vardagsrum och sovrum för att få en rå look.


@mission_maison

Industriellt kök

Att utforma ett kök i industriell stil är som att laga något roligt och spännande! Gör dig redo att kombinera råmaterial som metall och trä med praktiska funktioner som rostfria apparater eller öppa hyllor. Pendellampor med metallskärmar eller trådburar är ett populärt val av köksbelysning.

@raumhoch2

Industriellt vardagsrum

Börja med en neutral färgpalett och lägg till grova material som metall, betong och trä. Stora möbler i läder, som soffor, passar bra ihop med den egensinniga looken samtidigt som de ger dig all den komfort du behöver. Lägg till exponerade glödlampor för att slutföra looken. Resultatet? Ett trendigt vardagsrum i industriell stil som är perfekt för lounging eller underhållning!

@heartmadebyanja

Industriellt sovrum

Drömmer du om ett sovrum som är allt annat än enkelt? Gör ditt sovrum till ett unikt rum med en säng med metallramar och vintageinspirerade sängbord. Ett klädställ i metall med en elegant design kan bli ett statementplagg. Leta efter en med en matt eller distressed finish, som innehåller element som exponerade bultar eller en rörliknande struktur. Och glöm inte att lägga till några tillbehör som en gammal klocka för en touch av gammaldags charm.

Upptäck alla inredningsstilar


Är du inte säker på vilken stil som passar dig bäst?

Se allaMer inspiration


 

Från vår butik till ditt hem - Var med i #sharemevidaxl-galleriet!

Låt dig inspireras av vidaXL!

Vill du skapa ditt drömhem? Förutom ett brett utbud av produkter att välja mellan behöver du också lite inspiration för hem och trädgård. För att guida dig genom de mest välkända inredningsstilarna och de vackraste  trenderna för tillfället har vi skapat detta inspirationsområde.

Att göra ditt hus till ett hem innebär att hylla din unika personlighet i varje detalj. Vi bjuder in dig att låta dig inspireras av oss och utforska den ultimata listan över inredningsstilar. Låt dig bli förälskad i den minimalistiska skönheten i den Scandinaviska och moderna stilen eller lägg till lite djärva inslag med den industriella stilen. Möt inredningsstilen Bongdgård den är oförglömlig med sina rustika accenter. Vad sägs om de vackra bohemiska och retro-stilarna? Kolla in dem!


#sharemevidaXL: våra produkter, din design

Sanningen är att vi hämtar inspiration från riktiga hem och människor som använder våra inredningslösningar och stylingtips i sitt hem. Så våra konsumenter är hjältarna som inspirerar oss. Vi uppskattar att de delar med sig av sin heminredning till oss. Vi ser det som en stor källa till inspiration för hem och trädgård.

Därför har vi skapat en plats där alla stilar och trender inom heminredning samlas och där våra kunder står i fokus. Låt dig inspireras av våra kunders skapelser genom att besöka vår sida #sharemevidaxl, som är helt och hållet tillägnad att hylla dig och dina kreativa mönster. Här hittar du ett stort utbud av våra produkter, stylade i riktiga hemmiljöer. Du kan se hur de kan passa in i din inredning och inspireras! Vill du synas där?Kontrollera villkoren här!


Anmäl dig till de inspirerande nyhetsbreven

Visste du att den bästa inredningsinspirationen för hemmet börjar med ett e-postmeddelande då och då? Låt och presentera: våra inspirerande nyhetsbrev! För att komma igång är det bara att registrera dig, så skickar vi dig våra otroligt användbara nyhetsbrev. Våra nyhetsbrev innehåller allt från inspiration för hem och trädgård till inredningsidéer och enorma samlingar av häftiga saker som varje hus borde äga.

Du blir den första som får reda på nya spännande trender och uppdateringar om populära designstilar. Använd nyhetsbreven som en inspirationskälla för dina projekt hemma! Prenumerera på våra inspirerande nyhetsbrev och gå med i vidaXL-communityt!