Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser
Möbler  (183)

Skåp & garderober

Visar: 1-48 av 183

Att köpa en garderob till sovrummet

Garderoben är en viktig del i alla sovrum. På vidaXL hittar du olika billiga garderober som hjälper dig att förvara dina kläder med stil. Välj en garderob med tillräckligt utrymme så du slipper lägga kläderna i rummet. Det finns olika typer av garderober tillgängliga, inklusive trägarderober, öppna garderober, klädhängare och till och med garderober tillverkade i textil eller plast.

För liten garderob? En walk-in closet kanske är svaret

Om du har ett rum över är det lätt att förvandla det till en walk-in closet, du kan ha den här lyxen i ditt eget hem! Börja med ett väldigt stort klädskåp för dina favoritkläder. Det är bättre att hänga vissa klädplagg istället för att vika dem. Det sparar dig också tid då du slipper stryka dina kläder. Om du är ute efter att visa upp dina favoritplagg, överväg en klädhängare eller en delvis öppen garderob. En skänk är också bra för att förvara mindre plagg såsom accessoarer, strumpor eller underkläder.

Klädskåp tillverkade i olika material

En trägarderob är perfekt för sovrum med en lantlig inredning. Till skillnad från lantliga garderober erbjuder vidaXL också ett antal designer som passar perfekt i en modern inredning, tyggarderober i olika storlekar men också plastgarderober. Dessa material kräver mindre underhåll och ser bra ut under en lång tid.

Garderober REA – handla online på vidaXL

vidaXL är känd för sina konkurrenskraftiga priser. Bortsett från våra redan skarpa priser som du kan dra nytta av året runt har vi också speciella garderobsreor. Titta in och bläddra i vårt sortiment och köp din garderob online! Alltid fri frakt.

Se mer