Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser
Möbler  (94)

Madrasser

Visar: 1-48 av 94

Dags att köpa en ny madrass med minnesskum eller en vanlig madrass? Bläddra i vidaXLs urval!

Billiga madrasser som är sköna att ligga på – vem vill inte ha det! Eftersom att du spenderar en ansenlig tid av din tid i sömnen är det rimligt att göra ett välinformerat val när du köper en ny säng eller madrass. Att välja en madrass är en väldigt personlig sak. Innan du börjar leta, ta reda på vilken typ av madrass du redan har och hur nöjd du är. Detta gör hela processen mycket enklare, speciellt när du köper din nya madrass på nätet. vidaXL har ett stort urval sängar med madrasser men säljer också separata madrasser tillverkade i olika material och fasthet.

Letar du efter en ny madrass? Tänk på dess fasthet

Med lite förberedelse är det enkelt att välja och köpa en lämplig madrass. Först av allt måste du säkerställa att din nya madrass är rätt storlek för din säng. Tänk också på om du föredrag en fast, medium eller mjuk madrass. Typen av madrass som du väljer beror på din personliga preferens men din liggposition spelar också roll. Personer som sover på magen bör föredra en fastare madrass. Om du föredrar att sova på sidan eller på rygg är ett mjukt alternativ idealt, eftersom madrassen formar sig efter din kropp.

Välj en lämplig madrasstyp

Det finna många madrasstyper att välja bland. Fjädrade madrasser är populära eftersom de har ett bra stöd och behåller sin fasthet. En annan typ av madrass är pocketresårmadrass. Denna typ av madrass säkerställer tillräckligt stöd under natten. En nackdel är att fjädrarna kan börja kännas efter några år. Resåren slits ut och låter fjädrarna komma upp till ytan. Ett tredje alternativ är madrass med memoryskum. Denna typ av madrass erbjuder ett bra stöd och formar sig efter kroppen, när du kliver upp ur sängen återgår den till sin ursprungliga form.

Se mer