24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Bänkar

Visar: 1-48 av 244

Fantastiska förvarings- & hallbänkar på vidaXL!

En härlig förvaringsbänk i din hall eller vardagsrum är inte bara estetiskt tilltalande, du har även extra förvaringsutrymme och sittplatser när du får besök. vidaXL erbjuder ett brett utbud bänkar att välja mellan. Från små bänkar i trä till dekorerade bänkar: vidaXL har rätt produkt för alla!

Praktiska bänkar för din inredning

Bänkar är perfekt när du snabbt behöver extra sittplatser. Placera dem i köket, vardagsrummet, sovrummet eller till och med i hallen. Med några söta kuddar kan din omgivning få en ny atmosfär. De kan enkelt placeras i vardagsrummet och är utmärkt när du har gäster på besök. Förvarings- och hallbänkar erbjuder också bra förvaringslösningar för dig att dra nytta av. Öppna helt enkelt locket eller använd söta korgar för att förvara leksaker, extrakuddar eller sängkläder.

Att välja rätt förvarings- och hallbänk

När du letar efter en bänk skulle vi vilja ge din några praktiska tips att tänka på. För det första, vad kommer den att användas för? Vilken färg eller stil passar din inredning? En bänk klädd i tyg passar till exempel bra i en lugn inredning. Om du redan har färgglada möbler kanske en bänk i vitt eller trä passar bäst. Ett sista råd är att överväga mått och först bestämma vad den ska placeras.

Massor av val på vidaXL

Det spelar ingen roll om du bara letar efter en fin bänk eller om du vill slutföra inredningen i ditt vardagsrum, vidaXL har allt. Dessutom är alla våra produkter konkurrenskraftiga, så att du kan ge din interiör en komplett förändring utan att det kostar skjortan!

Se mer