Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Skönhet & hälsa

Visar: 1-48 av 1204
  • ...

Stort utbud av hälsa och skönhet

I butiken här på vidaXL.se kan du även handla produkter inom skönhet och hälsa. Här kan du hitta olika verktyg till applicering av smink, parfym, produkter för naglar och mycket mer. Vi säljer också olika stylingverktyg som hårfön och plattång som kan hjälpa dig att få till olika frisyrer till fest eller vardag. Det är dock allra viktigast med hälsa och att må bra. Kolla in produkter som massagebord, massageapparat eller fotbad om du känner att du behöver lite avslappning.

Smink online och skönhetsprodukter till ett bra pris

Under kategorin för kosmetika finner du smink som mascara, läppstift och parfym till fördelaktiga priser. Där finner du också olika accessoarer och verktyg som kan vara bra för att få till den rätta sminklooken. När du har hittat en vara som du vill beställa kan du enkelt lägga den i varukorgen och fortsätta med att upptäcka alla andra butikens erbjudanden.

Friskvård och hälsovård

Produkter inom hälsa kan vara bra presenter om man vill visa att man bryr sig om någon. Massage och avslappning fungerar både på salong och i hemmet och vidaXL erbjuder många olika massagebänkar i olika material och storlek. Vi säljer även vitaminer och kosttillskott för den som tränar och vill hålla sig sund. Upptäck hela sortimentet av hälsa och skönhet online på vidaXL.se och njut av dina nya skönhetsprodukter.

Se mer