Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Säsongsbaserade dekorationer & helgdekorationer

Visar: 1-48 av 457
  • ...

Handla prisvärt denna högsäsong på vidaXL

På vidaXL är vi stolta över att vara en prisvärd plats att handla alla dina semesterdekorationer på. Med vårt breda sortiment med dekorativa produkter är vi övertygade att du hittar något som passar dig. Oavsett om du vill ha det minimalistiska utseendet eller fullständig semesterglamour så har du inga problem med våra fantastiska alternativ. Så, låt oss sätta prägel på semestern och ta tillbaka magin i våra hem!

Första intrycket börjar utomhus

Att dekorera utomhus är lika viktigt som inomhus. Skapa ett lysande första intryck med ett magiskt landskap fyllt av utomhusbelysning och dekorationer. Visa din personliga stil genom att välja från glittrande belysning, julgranskulorjulgranar, till uteplatsinredning. Ha ett hem som skapar en varm känsla redan när gästerna anländer.

Underhåll i stil med fantastiska interiörer

Låt varje semester kännas som en riktig semester! Inredning inomhus skapar en varm och kärleksfull känsla i hela ditt hem, den påminner oss om årets speciellt tidpunkt. Låt inte vardagen lägga sig i under året, gör det till något speciellt med små påminnelser runt om i hemmet.

One-stop semestershop!

Under semestern är vi en one-stop-shop. Från inredning inomhus och utomhus, till festartiklar och dräkter som gör dig till ett partyproffs på nolltid. Oavsett stil i ditt hem väntar våra dekorationer på att få vara med på festen. Glad shopping!

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer