24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (489)
Bord  (489)
Nattduksbord  (489)

Nattduksbord

Visar: 1-48 av 489
  • ...

Hitta högkvalitativa nattduksbord på vidaXL

Nattduksbord är praktiskt att ha i sovrummet. Det är en plats där du kan ha dina nödvändigheter, en väckarklocka eller en praktisk liten lampa. Det finns massor av alternativ. Du kan välja en pall eller ett avlastningsbord att ställa bredvid din säng. Letar du efter mer förvaringsutrymme? Varför inte välja ett nattduksbord med en låda eller ett skåp? vidaXL har otaliga högkvalitativa och billiga nattduksbord i olika stilar och material.

Sängbord – en nödvändighet i sovrummet

Du kanske inte tänkt på det, men vi tenderar att ställa väldigt många prylar på våra sängbord. En lampa och en väckarklocka eller telefon återfinns i nästan alla sovrum. Vissa behöver ha glasögon, ett glas vatten och en bok. Sängbordet har plats för allt detta inom rimligt räckhåll när du har gömt dig under täcket. När du väljer ett nytt sängbord eller skåp är det vanligt att man vill matcha resten av inredningen i rummet. På vidaXL hittar du billiga sängbord i glada färger som passar en bohemisk inredning men du hittar också lantliga designer i korg. Självklart är den industriella stilen en viktig del i vidaXLs sortiment. Om du letar efter något diskret, finns det flera sängbord i trä med neutrala färger som ser bra ut i alla sovrum.

Lösningar för nattduksbord till mindre sovrum

Om du har ett mindre sovrum med begränsat utrymme är det inte alltid lätt att hitta lämpliga nattduksbord. Du har fortfarande möjlighet att lägga till en pall, eller varför inte sätta upp en hylla i önskad höjd? Du kommer få nog med plats för en liten lampa, din telefon eller en väckarklocka!

Matcha dina nattduksbord med din säng

Ibland köper man nattduksbord som matchar sin säng, om du köper dem separat kan du leka med design och material. Du kan använda ett industriellt nattduksbord som en stilig motpunkt till en romantisk design.

Se mer