24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (656)
Bord  (656)
Matbord  (656)

Matbord

Visar: 1-48 av 656
  • ...

Letar du efter ett matbord? Ta en titt på vidaXLs utbud

Om du har en stor familj, eller bara ett stort vardagsrum med plats över är ett matbord allt annat än lyx. Matbordet är vanligtvis en central del i ditt matrum. Det är platsen där alla samlas för att njuta av en måltid tillsammans och prata om sin dag. På vidaXL hittar du bord och matbord tillverkade i olika material: från trä och metall till glasbord. vidaXL säljer även högkvalitativa barstolar och fåtöljer som är optimala för mindre hem och lägenheter. Om du letar efter något speciellt kan du hitta ett bord tillverkat av en traktorhuv!

 

Tips för att välja rätt köksbord

När du handlar köksbord är det bra att förbereda sig lite. Och vi är mer än glad att ge dig några praktiska tips.

  • Ta en titt på var du vill ställa ditt nya bord. Mät både utrymme och bord, för att förhindra besvikelse är ett bra sätt att visualisera det utrymme det tar upp, att lägga tidningar på golvet i form och storlek på bordet du har kikat på.
  • Välj ett bord som matchar din inredning. Ett träbord kommer att se bra ut i en klassisk eller lantlig inredning, när trä kombineras med metall får du till slut ett mer industriellt utseende. Ett glasbord passar bra i en modern inredning.
  • Tänk på hur många som ska kunna sitta vid bordet. Se till att alla har tillräckligt med utrymme för att ta fram en extra stol. Alternativt kan du välja en bänk som matchar bordets design.
  • Formen på ditt bord måste matcha resten av dina möbler. Ett runt bord ser bra ut men det går tyvärr inte att ställa mot en vägg.

 

Njut av fördelarna med ett runt köksbord

Ett runt köksbord har flera fördelar. Du kan samtala med alla runt bordet och det är lätt att ställa fram en extra stol om alla sitter lite närmare varandra. Komplettera din matgrupp med ett iögonfallande runt köksbord från vidaXL.

 

Har du hittat ett köksbord? Ta en titt på våra matstolar

När du har valt köksbord är det dags att välja ut några snygga stolar, såsom våra vackra stolar i konstläder för att komplettera ditt glas- eller träbord. Ett annat alternativ är att kombinera olika typer av stolar. Kombinera material, former eller färger för att skapa en härlig effekt.

 

Barbord för mindre utrymmen

Har du ett mindre hem eller vardagsrum? Då är det viktigt att använda ditt utrymme på ett smart sätt. Ett barbord är en praktisk lösning. Eftersom bordet är högre, skapar en rymlig känsla och tar inte upp alltför mycket plats.

Se mer