Bekväma trädgårdsmöbler i rotting

Semesterläge hela dagen, varje dag, i din egen trädgård

 

Trädgårdsmöbler i rotting gör oss lite nostalgiska. De har 60-tals retrovibbar, men det känns som att den här trenden är fräschare än någonsin. En del av naturmaterialstrenden, trädgårdsmöbler i rotting gör mer än att klä upp din trädgård. Möbeltrenden i rotting tar med den där oemotståndliga atmosfären på paradisöar till din egen bakgård.

Den här trenden är het och här för att stanna. Rotting är inbjudande, varmt och trendigt, perfekt för att designa en avkopplande uteplats. Det får oss att tänka på en permanent semester – vem vill inte ha det?

 

 

Anledningar till varför du kommer att älska dina trädgårdsmöbler i rotting

Rotting har alltid varit ett utmärkt val för trädgårdsmöbler. Från solstolar till matgrupper, trädgårdsmöbler i rotting kompletterar din trädgård. Rotting är ett av de mest motståndskraftiga materialen vare sig det är naturlig eller syntetisk.

Konstrotting är mycket mer hållbar än naturlig rotting, även om den ser exakt likadan ut. Den tål hårda väderförhållanden, exponering av UV-strålar, och den har en icke-frätande natur. Dessutom är rotting motståndskraftig mot slitage, lätt att reparera och rengöra.

 


-10% Trendar nu
2,330.00 kr

Inkl. moms

-10% Trendar nu
959.00 kr

Inkl. moms

-10% Trendar nu
+ 1 alternativ
2,154.00 kr

Inkl. moms

Midsommarrea Trendar nu
+ 3 alternativ
1,405.00 kr

Inkl. moms

Handla produkter keyboard_arrow_right


Trädgårdsmöbler i rotting passar till allt

Trädgårdsmöbler i rotting är populära eftersom det är en inredningskameleont! Trädgårdsmöbler i rotting är de mest mångsidiga som finns i många typer av miljöer. Gillar du en bohemisk avkopplande inredning? Välj trädgårdsmöbler i rotting för att definiera den. Är du fortfarande nostalgisk kring 60-talets retro eklektiska look? Då är rottingmöbler med sin tidlösa design rätt spår.

Rottingmöbler hjälper dig att skapa en varm och välkomnande look, perfekt för både inredning och utomhusinredning. Rotting lägger till textur i varje hörn och förskönar din befintliga design. Dessutom anpassar sig rottingens färgvariation till många stilar.

 

 

Designa en kustnära utomhusmiljö med trädgårdsmöbler i rotting

Trädgårdsmöbler i rotting är en bas i varma tropiska klimat. Rottingmöbler och dekorationer ger dig friheten att designa en semesterliknande miljö. För en kustinspirerad inredning, välj trädgårdsmöbler i rotting med ljusare nyanser av brunt eller medelhavsvitt.

Komplettera looken med accessoarer som påminner dig om livet på ön. Satsa på plagg och kuddar i kombinationer av vitt och blått eller tropiska mönster. Dekorera med makramé, vita ljus och belysningsarmaturer som hängande lyktor i rotting. Lägg till dekorativa rottingkorgar, bambupallar och bomullskuddar.

 

Så stylar du dina trädgårdsmöbler i rotting

  • Blanda trädgårdsmöbler i rotting med möbler tillverkade i trä, glas och naturliga tyger för en avslappnad look.
  • Lägg till växter för att framhäva den avkopplande semesteratmosfären och den tropiska atmosfären hos trädgårdsmöbler i rotting.
  • Lek med olika färgnyanser. Från jordnära toner till djupblå och levande gröna, trädgårdsmöbler i rotting det ser fantastiskt ut i en miljö som imiterar kustdesignen.
  • I en minimalistisk inredning, satsa på vita eller svarta trädgårdsmöbler i rotting. Lägg till tillbehör eller andra möbler tillverkade i massivt trä med mjukare toner för en inbjudande look.

 

 

Trädgårdsmöbler i rotting som du kommer att ha glädje av i flera år

Våra trädgårdsmöbler i rotting är tillverkade i vävd PE-rotting, ett mycket slitstarkt material som är lätt att rengöra. Eftersom de också är fläckbeständiga behöver du bara rengöra dem med en lågtrycksslang. Damma av möblerna då och då eller torka av dem med en fuktig trasa för att de ska se som nya ut.

Även om rotting är väderbeständigt rekommenderar vi att möblerna förvaras under vintern. Ett annat alternativ är att investera i några möbelöverdrag, så att du skyddar dem från väder och vind. På så sätt kommer du att kunna njuta av dina vackra trädgårdsmöbler i rotting under lång tid.

 

Få mer inspiration