Hetaste trenden: Korg & Rotting

Fira naturliga material som lyser upp din inredning

 

Betraktansvärda trender imponerar med sin utstrålning, vilket skapar en känsla av enkelhet. Med sin starka och visuella inverkan inbjuder korg- & rottingtrenden en naturlig känsla in i våra hem.

Den är organisk, den är cool och passar alla rum, alla stilar, inomhus eller utomhus. Från små tillbehör som ger liv till våra rum till möbler som förtjänar en speciell plats i rummet.

 

 

Färgriktlinje - mjuk & lugnande

Rottingtrenden tillför en smula elegans i ditt hem, på ett mjukt och härligt sätt. Tack vare sin färgpalett, skapar korg en fräsch, varm och öppen atmosfär i ditt hem. Dess nyanser av rotting (naturliga eller konstgjorda) skapar djup genom enkelhet i kombination med vita, subtila gråtoner och mjuka nyanser. Se till att du kompletterar det med inslag av grönska, för en naturlig stämning som inbjuder dig att sakta ner och koppla av.

 

 

Mixa & matcha för textur

Korg- och rottingtrenden sticker ut med sin mångsidighet, den är lätt och supertålig. Korg är en typ av väv, medan rotting i sig är ett naturligt material. Numera används syntetisk rotting oftast eftersom den är mer miljövänlig. Förutom andra naturliga material som jute eller bambu, kommer korg att lysa och definiera det mysiga du letar efter.

 

      

Perfekt för inomhus och utomhus

Rotting- och rottingmöbler är det perfekta valet när man designar en uteplats. Det skapar en harmonisk plats som balanserar den yttre livligheten med sin mysiga utstrålning. Välj rottinggrupper för att äta middag eller koppla av. Välj några kuddar eller snygga täcken för komfort och färg.