Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Toalettbord & underskåp

Visar: 1-48 av 84

Köp ditt badrumsskåp på vidaXL

Ett sminkbord eller toalettbord är ett absolut måste på morgonen – speciellt om du fortfarande sminkar dig framför badrumsspegeln. Om du skaffar ett lyxigt sminkbord från vidaXL kommer du aldrig mer behöva krångla med för lite utrymme, dimmiga speglar eller borttappat smink eller smycken. Du kan helt enkelt förvara allt på en plats, på morgonen finns allt inom räckhåll. Du sparar värdefull tid i din morgonrutin!

Olika typer av billiga sminkbord

Många sminkbord som du hittar på vidaXL har en spegel, lådor och en pall. Detta låter dig förvara dina smycken och smink systematiskt. Ett bord med en matchande pall bidrar till en vacker atmosfär i ditt badrum. Eftersom färgerna är neutrala, smälter de in i nästan alla inredningar. Du kan välja mellan en klassisk eller modern design.

Alla dina saker inom räckhåll

Ett sminkbord är optimalt när du spenderar lång tid på att leta efter rätt sminkartiklar. Våra bord har flera lådor så att du kan organisera dina tillhörigheter. Ett sminkbord hjälper dig också att spara tid i badrummet, detta tjänar alla på, inklusive dig själv när det är dags att städa. På vidaXL hittar du ett brett utbud skåp och sminkbord i olika storlekar och stilar.

Se mer